In memoriam Simone Vos

Eén minuut stilte voor het bekerduel tussen SteDoCo en RCL werd in acht gehouden om vooral Simone te gedenken. De vrouw van Wim Vos en de moeder van SteDoCo speelster Renate Vos overleed op donderdag 21 november jl.
Tijdens de volle ijzige stille minuut gingen de gedachten uit naar het gezin maar vooral naar de moedige vrouw die ook bij alle wedstrijden aanwezig was met haar man Wim. Simone werd door Wim in een rolstoel overal naar toe gebracht om vooral maar niets te missen van het werk op de groene mat van dochter Renate. Tot een paar weken geleden de gang naar de velden niet meer mogelijk bleek.
Er was doorzettingsvermogen, hoop en vertrouwen in een goede afloop maar deze wedstrijd mocht en kon Simone gewoonweg niet winnen.
Nu de leegte langs de velden met het gemis maar in dankbare herinnering aan een levenslustige Simone die altijd een welkome verschijning was langs de lijn.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: