Vroegtijdig einde bij Berkel tegen ARC

Bij een 6-0 stand in het voordeel van de blauw gele formatie van Cees Kruys werd het aantrekkelijke en vriendschappelijke duel tussen Berkel en ARC gestaakt. Na ongeveer een kwartier spelen in de tweede helft kwam Racing speelster Sacha Tuinenburg op ongelukkige wijze op hard met haar stuitbeen in aanraking met de kunststof speelmat. Een uiterst pijnlijke en delicate kwestie waar talrijke zenuwbanen samenkomen en het gevoel in de benen volkomen was verdwenen. Uiterst angstige momenten voor de sympathieke ARC-speelster die met de ambulance voor nader onderzoek naar het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam werd overgebracht. Een breuk in het staartbeen werd niet uitgesloten.
Dit voorval was een uiterst vervelend voor de nieuwbakken coach Tosca van den Brink van de Alphense Tweede Klasser ARC die een aantal minuten daarvoor ook Annemein Lukkien met een zware enkelblessure zag uitvallen.

Linda van Campenhout - Van der Helm neemt voor thuisploeg Berkel de eerste treffer voor haar rekening in het oefenduel tegen ARC.

Het startte op Sportpark Het Hoge Land allemaal zo mooi. Berkel snoez Linda van der Helm was van Topklasser RCL teruggekeerd op het o zo vertrouwde Berkelse nest en was in de echt verbonden. Mag zich nu Linda van Campenhout – Van der Helm noemen maar was daar duidelijk nog even niet aan gewend. Heeft met die naam flink wat moeite maar waar Linda geen moeite mee heeft is scoren. Linda nam persoonlijk de openingstreffer voor haar rekening. Op aangeven van Sandra Karac haalde Linda venijnig uit en liet Racing doelvrouwe Tiffany Graf de gang naar het net maken.

Nicole Zuiderveld van ARC kreeg in die beginfase tegen Berkel mogelijkheden om de stand in balans te brengen maar verzuimde.

Berkel domineerde maar ARC vocht zich uitstekend in de wedstrijd terug en kreeg een tweetal niet te missen mogelijkheden. De eerste was van Nicole Zuiderveld die de teams op gelijke hoogte had kunnen brengen en een luttel aantal minuten daarna kreeg Kirsten Hendriks de ultieme mogelijkheid om te scoren. Maar Berkel sluitpost Jennifer Gittling verkleinde haar doelgebied uitstekend.

Lindy Hogedoorn scoorde voor Berkel de 2-0 in het oefenduel tegen ARC

ARC speelde opportuun en een gelijke stand zou zeker niet onverdiend geweest zijn. Maar de meiden van Berkel met Nadia Roukes en Isabel Heinsbroek vonden dit toch net even iets te ver gaan en trokken de touwtjes wat strakker aan. Wie anders dan Lindy Hogedoorn haalde uit na een vrije trap van Nadia Roukes en scoorde de 2-0. Vrij snel daaropvolgend scoorde opnieuw die behendige Lindy Hogedoorn die met een droge knal voor de 3-0 voorsprong van de ploeg van coach Cees Kruys zorgde.

Doelvrouwe Tiffany Graf van ARC grijpt uitstekend in voordat Sandra Karac van Berkel gevaarlijk kan worden.

De wedstrijd was gespeeld en de Alphense Racing liep heel duidelijk achter de feiten aan. Dit terwijl het team van coach Tosca van den Brink een aantal minuten daarvoor absoluut de bovenliggende partij was.
Het zou nog erger worden want op aangeven van Lindy Hogedoorn scoorde op bijzondere wijze Melanie den Dulk de 4-0 wat tevens de ruststand werd van dit leuke oefenduel.

Berkel spits Melanie den Dulk wordt door Annemein Lukkien van ARC ten val gebracht in de zestien. Strafschop die onberispelijk door Den Dulk wordt ingeschoten. Lukkien wordt ongelukkig geraakt door Van den Berg en moest vanwege een zware enkelblessure het veld verlaten.

Na de thee direct een actie van Linda van Campenhout – Van der Helm die op links de geheel vrijstaande Sandra Karac aanspeelde die op fantastische wijze met een slinkse boog over doelvrouwe Tiffany Graf het net deed bollen. Een prachtige goal van de nieuwe aanwinst van Berkel die de overstap maakte van Topklasser DTS’33 uit Ede en de stand op 5-0 bracht.
Een paar minuten later ging Melanie den Dulk op avontuur en werd in het strafschopgebied ten val gebracht. Een terechte strafschop maar buiten dit feit kwam op ongelukkige wijze ARC-speelster Annemein Lukkien ten val.

Fysiotherapeute Rianne van der Voorst van ARC met Annemein Lukkien.

Fysiotherapeute Rianne van der Voorst kon niet anders doen dan haar te wisselen. De elfmetertrap werd subliem door wie anders dan Melanie den Dulk achter Tiffany Graf in de touwen geschoten. 6-0 voor de thuisploeg van Cees Kruys die er duidelijk zin in kregen tegen een Racing die absoluut niet meer bij de les was.

De toegekende elfmetertrap wordt door Melanie den Dulk van Berkel onberispelijk ingeschoten.

Tijdens een actie op links kwam ARC speelster Sacha Tuinenburg op ongelukkige wijze ten val op haar stuitje. Het gevoel in haar benen was een aantal minuten volkomen verdwenen en dit gaf terecht ernstige bezorgdheid. Politie en ambulance waren gelukkig snel ter plaatse en Tuinenburg, die ‘s avonds aan het werk moest gaan voor ovenheerlijke zeven gangen Tapas menu’s, werd voor nader onderzoek naar Rotterdam overgebracht. Conclusie was dat het staartbeen en een aantal wervels behoorlijk gekneusd zijn waarvoor uitsluitend pijnstillende medicatie voor is. Maar een echte Alphense Tuinenburg beklimt hoge bergen. De sportieve wedstrijd tussen beide kemphanen werd als gespeeld beschouwd. De enige en juiste beslissing.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: