Topklasser RCL uit Leiderdorp zet ambitie neer

In Leiderdorp op Sportpark De Bloemerd werd in het clubhuis van RCL een informele bijeenkomst georganiseerd. Tijdens dit rendez-vous werd de technische en medische staf en uiteraard de complete vrouwenselectiegroep niet alleen aan elkaar maar ook aan bestuur en sponsoren voorgesteld. Daarnaast werden het huishoudelijke reglement en de sportieve doelstellingen doorgenomen. Maar van de speelsters wordt nog veel meer inzet verwacht.
RCL Presentatie Vrouwenselectie
Een prima zet van coach Haroon Ahmad die komend seizoen de scepter zwaait bij de Racing vrouwen uit Leiderdorp. De genodigden maakten kennis met elkaar waarbij het enorme enthousiasme van de groep speelsters die met elkaar informatie deelden opviel. Het imposante gezelschap inclusief staf en bestuur hebben er echt zin in en stralen dit ook uit. Het team, sinds jaar en dag spelend in het prachtige rood-witte tenue, is voornemens in het komende seizoen een puike prestatie neer te zetten
Teammanager Bert Siera was de rode draad die vakbekwaam de punten van huishoudelijke aard de revue liet passeren. Zelfs de huidige economische situatie in ons land maar ook specifiek in de Leidse regio werd prima verwoord. Natuurlijk heeft ook de vereniging hiermee te maken en zijn ook de vrouwen afhankelijk van gelden van sponsoren. Die sponsoren werden persoonlijk toegesproken en Bert Siera dankte de bedrijven voor het vertrouwen.

Ook stelde hij het vrijwilligerswerk aan de orde. Want niet alleen een sportieve prestatie wordt verwacht van de selectiegroep maar ook meer betrokkenheid bij andere verenigingsactiviteiten. Waar mogelijk en in overleg uiteraard maar wel degelijk meer betrokkenheid bij de Leiderdorpse Racing.

Talenvolle speelsters van RCL. Rechts Romy Siera die in het seizoen 2011-2012 werd uitgeroepen tot meest talenvolle speelster. Links Drita Celaj die in het afgelopen seizoen deze titel kreeg.

Veranderingen ook in de medische staf bij de Leiderdorpse club waar Stephanie Zwaan als fysiotherapeut toegetreden is om de speelsters in die specifieke trajecten te begeleiden en indien nodig te behandelen. Uiteraard ook de hiërarchische lijnen met naast Haroon Ahmad, Bert Siera, Ron Bernardon, Marcel Hogenboom, Ronald Nieuwenhuizen en Ton Zwagerman. Als keeperstrainer werd een wel heel bekende naam naar voren gebracht maar de onderhandelingen zijn nog in volle gang en een handtekening was nog niet geplaatst. RCL zou dit zo spoedig mogelijk bekend gaan maken.
Trainer coach Haroon Ahmad presenteerde zijn meiden en noemde iedere speelster afzonderlijk om bij de nieuwe aanwinsten achtergronden te vertellen. Deed dit gepassioneerd en op overtuigende wijze.

De nieuwe selectie speelsters van de Leiderdorpse Racing.
Ron Bernardon vertelde over de motivatie en instellingen en zette alles keurig uiteen. Ook het investeren in de jeugdopleidingen maakt deel uit van beleid van de Topklasser in het vrouwenvoetbal.
Drita Celaj werd als talentvolle speelster van het afgelopen seizoen in het zonnetje gezet door aanvoerster Marcha Duijkers van het Leiderdorpse keurkorps.
Een fantastische basis waarbij doelstellingen, ambitie en sportiviteit en het in harmonie met elkaar omgaan de drijfveer gaat worden voor succes in Leiderdorp.

Meer beelden ziet u hier.

Naar de website van Topklasser RCL

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: