Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz in Nieuwkoop

Bij Sportvereniging Nieuwkoop was vanavond niemand minder dan Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz aanwezig. Op deze afsluitende avond van de alweer vierde keeperscursus dat in samenwerking met Keepers Promotions was georganiseerd deelde de sluitpost van Sparta Rotterdam zijn imponerende ervaringen met de jeugdige doelmannen en vrouwen.

Afsluitende 4e keeperscursus van KeepersPromotions met Nico Pellatz

Vanaf maart waren bij de voetbalvereniging Nieuwkoop onder auspiciën van KeepersPromotions maar liefst 31 sluitposten in opleiding. Een genot om deze jeugdige doelmannen en vrouwen op de vrijdagavonden, in een schitterend ambiance, bezig te zien. Vandaag vond de afsluitende avond in Nieuwkoop plaats, die met veel plezier door de jonge deelnemertjes werd ervaren. Naast de sterren die werden uitgedeeld om later op de shirts aan te brengen, waren er ook de belonende certificaten. En Nico Pellatz genoot ook zelf met volle teugen maar krijgt zware concurrentie van Victor Timmers.

Nico Pellatz van Sparta Rotterdam krijgt concurrentie van Victor Timmers die komend seizoen de Kasteelclub komt versterken.

Dat sterren stralen is geen geheim meer. Met de keepersopleidingen die door Bert van Wijk, Chris Snatersen en Rob le Feber gegeven worden, wordt de absolute basis gelegd voor succes. Uiteraard was er weer sprake van een spectaculaire, afsluitende avond in Nieuwkoop bij de plaatselijke voetbalvereniging. Drie stoere meiden en 28 jongens gingen iedere week opnieuw op vrijdagavond volop in training met als doel het ultieme keeperswerk Het was de vierde keeperscursus op rij en de derde bij de voetbalvereniging Nieuwkoop.
De laatste in de reeks bij Nieuwkoop overigens want in het vervolg zal Rhoda ’76 in Bodegraven de thuisbasis zijn. De alweer vijfde cursus start in het najaar.

Extra tips van Sparta Rotterdam doelman Nico Pellatz speciaal voor Laura Kuyt van FC Rijnvogels die morgen in de nacompetitie in Oostkapelle aan het werk gaat.

De doelmannen en vrouwen die deelnamen aan deze cursus in Nieuwkoop kwamen van FC Rijnvogels, Aalsmeer United, KDO, Nicolaas Boys, Koudekerk, Alphense Boys, Hazerswoudse Boys, Altior, TAVV en Bernardus. Twaalf regionale clubs die het belang inzien van gedegen keeperstraining die zich op termijn betaalt in klinkende punten. Want een scorende tegenstander behoort vanaf nu tot het verleden. Laura Kuyt van FC Rijnvogels kreeg zelfs nog extra tips mee voor de wedstrijd van morgen in de nacompetitie tegen en in Oostkapelle

Nico Pellatz van Sparta Rotterdam was te gast in Nieuwkoop
Er waren maar liefst elf nieuwe aanmeldingen en negen keepers die voor de tweede keer aan dit spektakel mee hebben gedaan. Zes echte diehards die triomfantelijk alle sterren verdienen op de sprankelende keepershirts.
Voetenwerk en techniek, de invalshoeken in Nieuwkoop tijdens de feestelijke afsluiting. De uitgebreide staf van KeepersPromotions bestaande uit Henk van der Neut, Robert Jan Poelwijk, Maarten Oppelaar en Kees Mol maakte er iedere week opnieuw een feest van. En Nico Palletz deed er zelfs nog een schepje bovenop met praktische adviezen. Pellatz stond onder de lat bij Hertha BSC en Werder Bremen en won in 2009 met deze laatste club de DFB-Pokal, de Duitse beker. Was Duits International bij Jong Duitsland en kwam naar Nederland om eerst bij ADO Den Haag en vervolgens bij Excelsior Rotterdam als keeper onder de lat te staan.
Dit keer dus geen regionale topper maar als afsluiting een voormalig Duits international die indruk maakte op de jonge sluitposten. De kennis en souplesse nu optimaal en op naar de volgende cursus.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: