Voor Ashley van Elswijk van SVS is het seizoen over en uit

Voor de goaltjesdief Ashley van Elswijk van promovendus SVS is het seizoen gespeeld. Ze kreeg afgelopen donderdag van de artsen te horen dat haar enkelbanden zijn ingescheurd. In eerste instantie was een breuk geconstateerd maar die was nu niet meer te zien. Een geluk bij een ongeluk maar het feit blijft dat ze desondanks niet meer in actie kan komen. Het is balen voor het supersnelle haasje die menig doelpunt scoort. Met minimaal drie maanden revalidatie is haar hoop nu gevestigd op het komende seizoen.

Ashley van Elswijk van Eerste Klasser SVS uit Capelle aan den IJssel scheurde haar enkelbanden maar kijkt nu naar de toekomst met een snel herstel.

Van de altijd aanwezige en enthousiaste spring in het veld is nu weinig meer over. Ze is even uit het veld geslagen en dit letterlijk en figuurlijk. Denkend aan de extreme pijn van het moment maar gelukkig komt gaandeweg de gezonde blos en glimlach weer op de wangen van de sportieve jonge dame van Sport Vereniging Schollevaar uit Capelle aan den IJssel. In de wedstrijd op Sportpark Schenkel tegen Hoofdklasser RVVH uit Ridderkerk gebeurde het. Een duel in het kader van de Voetbal Rotterdam Cup, die trouwens werd gewonnen door de Hercules vrouwen.

Ashley van Elswijk van Eerste Klasser SVS uit Capelle aan den IJssel scoorde tegen Jodan Boys een hattrick en wordt nu wel heel erg gemist.

Halverwege de tweede helft werd de onfortuinlijke spits Ashley van Elswijk in een sliding met twee benen geblokt. Haar lichaam viel om maar de linkerenkel had geen enkele kans. Die enkel bleef staan in het blok van twee andere schoenen en de knappende tik was duidelijk hoorbaar. Ashley kon niet meer staan op de enkel en de pijn was hevig. Wat iedereen al vermoedde werd bewaarheid, alhoewel eerst laat die avond nog een foto werd gemaakt in het ziekenhuis. Een scheur was de eerste diagnose en gips om de enkel met twee hulpbenen. Na een week vond de eerste controle plaats in het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam waar de breuk niet meer werd geconstateerd maar vanwege de pijn tijd en gips de beste remedie leek.

Ashley van Elswijk van Eerste Klasser SVS uit Capelle aan den IJssel met haar linkervoet in het gips met een wel heel bijzondere decoratie.

Afgelopen donderdag werd pas duidelijk dat vanwege de aanhoudende pijn de enkelbanden ingescheurd zijn. Nu met flexibel gips om de linker enkel praat Ashley van Elswijk alweer over revalidatie en fysiotherapie. Het herstel kan voor de onfortuinlijke sympathieke topspits niet snel genoeg gaan maar zij is zich ervan bewust dat dit seizoen over en uit is.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: