Verrassende kleurschakeringen van Donkersloot & Nederlof

Binnenkort weer een nieuwe serie schilderijen van Donkersloot en Nederlof, de grootmeesters in zeefdrukkunst. Trendy met de hand geschilderd en gezeefdrukte schilderijen met dit keer weer verrassende andere kleurschakeringen. Passie, emotie, beweging en kleurkracht zijn de elementen die louter artistiek met de beproefde zeefdruktechniek tot stand komen. Peter Donkersloot en Rob Nederlof weten als geen ander de juiste snaar te raken.

Verrassende kleurschakeringen in werken Donkersloot en Nederlof

De prachtig, kleurrijk geschilderde serie zeefdrukken die het creatieve duo van Sophia Loren uitvoerde geven een heel andere sfeer weer. De fraaie kleurschakeringen maken ieder doek uniek en waardevol. Powerful colour painted abstract photorealistic screen prints van hoog kaliber.

Technisch tot in de perfectie uitgevoerd en met de vingers geschilderd. De ambachtelijke zeefdruktechniek draagt bij met een sublieme detaillering in meerdere kleuren uitgevoerd. Typisch een Donkersloot & Nederlof, de artistieke grootmeesters die op een vernieuwende wijze het expressionisme een eigentijdse invulling geven.
Een puur abstracte fotorealistische stijl waarbij ieder doek van 90 x 120 cm een andere kleurstelling heeft. De werken zijn in een gelimiteerde oplage gezeefdrukt en opgespannen op een 4 cm dik spieraam.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: