Nadine Bier van Berkel voor lange tijd uitgeschakeld

In een ogenschijnlijk simpel duel heeft Nadine Bier van Berkel een ernstige blessure opgelopen aan de linker enkel. De sympathieke en van huis uit positief ingestelde vleugelaanvalster van de ploeg uit Lansingerland baalt enorm van dit letsel. Vandaag werd in het ziekenhuis de diagnose gescheurde enkelbanden vastgesteld waardoor de klap nog eens dunnetjes werd overgedaan.

Nadine Bier van Berkel tracht de bal te onderscheppen in een rechtstreeks duel met RCL speelster Judith Hogendoorn. Enkele seconden later wordt het leer geblokt en de enkel van Bier slaat dubbel.

In een duel met Judith Hogenboom van RCL in Leiderdorp van afgelopen zaterdag blokte de goaltjesdief van Berkel het leer maar haar enkel sloeg dubbel. Daarbij kwam de aanvalster met diezelfde enkel ook nog eens tegen de schoen van haar opponent aan en kwam ten val. Kermend van de pijn bleek dat verder spelen onmogelijk was geworden. In eerste instantie wilde doorzetter Bier het veld niet verlaten. Pas toen ze merkte dat op de linkervoet staan onmogelijk was geworden en de pijn zo hevig werd begreep ze zelf dat hulp ingezet moest worden.

Fysiotherapeute Yvette Duran van Berkel heeft net de linkerschoen van de voet van Nadine Bier verwijderd die kermend van de pijn naast de lijn op het veld ligt.

Een enorm uitstulping op de enkel was direct al waar te nemen. Na een korte rustperiode moest vandaag in het ziekenhuis de juiste diagnose worden gesteld.
Komende week moet nader ziekenhuis onderzoek uitwijzen op welke wijze herstel geoptimaliseerd kan worden. Met de gestelde diagnose is de levenslustige Nadine Bier verre van blij, maar het is nu echt een kwestie van rust.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: