SJZ vrouwen vieren hun kampioensfeest

Door de 0-2 overwinning van de SJZ vrouwen op BSC’68 is de felbegeerde titel binnengesleept. Iedereen binnen de hechte Zoeterwoudse gemeenschap moest dit wel even weten. Op de feestelijk versierde boerenkar werd met veel lawaai een rondje door het normaal zo rustige Zuid Hollandse dorp gemaakt.

Een seizoen lang werd er hard voor geknokt. Het viel in de eerste wedstrijden zeker niet mee maar na de winterrust begon de trein pas echt op gang te komen. Met als resultaat een meer dan verdiende titel want de concurrentie kan de groen-witte formatie van coach Marcel Osse niet meer inhalen.
‘Een prachtige prestatie, een huzarenstukje van formaat’, memoreerde voorzitter Philip van der Ven van de Zoeterwoudse vereniging bij de overhandiging van de enorm grote en schitterend blinkende kampioensschaal. Hij overhandigde dit kleinood aan aanvoerster Sabine Benschop van dit kampioensteam.

De champagne vloeide rijkelijk en de vreugde was compleet. Bloemen en T-shirts werden overhandigd en de speelsters genoten met volle teugen. Veel familie, vrienden, vaste supporters van de groen-witte formatie en andere belangstellenden waren getuige van de festiviteiten op de groene grasmat in Benthuizen.

Bij aankomst op Sportpark Haasbroek in Zoeterwoude werden eerst nog een aantal taarten door de spelersgroep verorberd om vervolgens aan de rondrit dorp te beginnen.
De inwoners van dit rustieke plaatsje in het Groene Hart van de Randstad werden wel even met veel lawaai en bekijks op de hoogte gebracht van dit behaalde resultaat.
Teruggekeerd op de basis ging het feesten vrolijk verder. Het is de meiden van harte gegund want een prima tweede competitiehelft werd heel knap en succesvol afgesloten.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: