RCL is op zoek naar enthousiaste speelsters

Het Leiderdorpse RCL vervult in de Rijnstreek en Leidse regio een spilfunctie als het gaat om de opleiding en begeleiding van jeugdige vrouwelijke voetbaltalenten. De twee landelijk acterende vrouwenelftallen spelen op hoog niveau. Het eerste in de Topklasse, het hoogst haalbare op amateurniveau en het tweede speelt in de top van de Eerste klasse. Verleden jaar werden de vrouwen van RCL landskampioen en de technische staf van de club is op zoek naar nieuwe enthousiaste talenten.

Het meisjes- en vrouwenvoetbal is in ons land de snelst groeiende sport. Iedereen wil voetballen en toch graag ook zo hoog mogelijk spelen. Het is allemaal mogelijk bij RCL in de kweekvijver van het meisjes- en vrouwenvoetbal.
Speelsters die willen profiteren van de enorme kennis die bij de uitgebreide technische staf, ook op sociaal gebied aanwezig is. Meisjes/vrouwen die zich verder willen ontwikkelen in het sportieve traject van het vrouwenvoetbal om later hogerop, wellicht zelfs in de Eredivisie, te spelen.

Zaterdag 19 mei aanstaande is bij RCL op Sportpark De Bloemerd een Vrouwenvoetbaldag voor meisjes en vrouwen die kennis willen maken met de club en de technische staf.
Maar ook om praten met de speelsters, en hun ervaringen van vrouw tot vrouw te vernemen. Niet iedereen is getalenteerd genoeg om op het hoogste niveau te spelen en dat geeft uiteraard niets want het gaat ook om de beleving en saamhorigheid die bij deze teamsport horen.
Wil je recreatief spelen, ook dan biedt RCL daarvoor de ruimte op een iets lager maar wel heel gezellig niveau.

Er wordt zaterdag een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd en de aanmeldingen regelt de hoofdcoach van RCL Barry Sikking. Zijn mailadres is: barrysikking@casema.nl of 06 – 249 133 32.
De aanvang is om 15.00 uur op Sportpark De Bloemerd en afsluitend een barbecue met buffet.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: