De sterren straalden in Nieuwkoop

Alweer de afsluiting van de tweede Keepers Promotions Clinic die dit voorjaar werd gehouden. Startte in februari en vrijdag 11 mei was de laatste les. Alles onder auspiciën van Keepers Promotions en dit keer was sv Nieuwkoop de gastheer.
Er waren weer veel sterren te verdienen door de slimme doelwachters en die deden hun uiterste best en zweefden door de lucht op zoek naar het leer.

Het succes van de vernieuwde manier om doelverdedigers te trainen heeft zijn vruchten afgeworpen. Meer deelnemers voor Bert van Wijk en Chris Snatersen van Keepers Promotions. Het is educatie op hoog niveau wat spelenderwijs wordt gebracht voor iedere leeftijdscategorie. Met de vertrouwde trainers uit de Rijnlandse regio een feest om mee te maken.

Alle deelnemers van deze tweede sessie kregen uit handen van Bert van Wijk een beoordelingsrapport en een certificaat van deelname. Ook sterren voor de speciale blauwe shirts vielen er binnen te halen. Acht keepers kregen hun tweede ster en 12 hun eerste. Een mooie afsluiting van weer een aantal leuke en bovenal leerzame vrijdagavonden.
De 3e Keepers Promotions Clinic start na de zomervakantie in augustus. Dit keer is wederom op het fraaie kunstgrasveld van sv Nieuwkoop.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: