Annemarie Wassenaar vertrekt bij RCL vrouwen

Assistent coach, fysiotherapeut en oud speelster Annemarie Wassenaar nam verleden week in Zwolle na 20 jaar afscheid van de RCL vrouwen selectiegroep. De tranen vloeiden rijkelijk toen ze door coach Barry Sikking werd toegesproken en een fraaie bos bloemen in ontvangst mocht nemen.

Vertrek met een lach en een traan want Annemarie heeft zelf gekozen voor verandering van haar maatschappelijke loopbaan. Gaat verder leren en werken om in de toekomst de uitdaging aan te gaan om als ambulance verpleegkundige spoedeisende hulp te kunnen verlenen. Met de nadruk op verzorgend, iets wat ze uiteraard al langere tijd ook als naaste assistente van Barry Sikking op de bank en daarbuiten met maximale kundigheid deed. Ook als assistent coach om de motivatie en inspiratie in de groep te stimuleren. De onregelmatige diensten laten het niet toe om inzetbaar te blijven voor de Racing.

Werd lid van RCL op 8-jarige leeftijd en maakte heel wat mee. Kwam op jonge leeftijd in de basisselectie van Ton Zwagerman en Jos Bavelaar terecht en de diverse kampioenschappen en promotiewedstrijden naar het allerhoogste niveau heeft Annemarie voor altijd in het hart gesloten. Ook het Landskampioenschap dat een jaar geleden werd binnengesleept. Kijkt met heel veel plezier terug maar richt zich nu ook heel duidelijk op haar eigen toekomst.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: