Warmte en medeleven bij het overlijden van André Landweer

Voor menselijke begrippen is André Landweer ons veel te vroeg ontvallen. André overleed afgelopen dinsdagmorgen op 54 jarige leeftijd aan de gevolgen van een ziekte die onomkeerbaar was. Was er zelf heel goed van bewust, wist dat er geen weg terug was en leefde in het afgelopen jaar heel intens met vrouw Mabel en de kinderen Lesley en Robin. Genoot niet alleen van de dagen met elkaar maar trok er ook op uit. Reed als het mogelijk was graag op de motor richting Leiderdorp om dochter Lesley bij de Leiderdorpse Racing te zien spelen.

André heeft zijn sporen ook verdiend bij het vrouwenvoetbal. Is bij diverse verenigingen trainer/coach geweest en wist zijn meiden immer te motiveren. Met diezelfde motivatie doorstond André de diverse chemokuren en voelde zich er goed bij. Genoot nog met volle teugen van het leven en toch kwam de terugval vrij plotseling, met het overlijden als gevolg.

Voor de wedstrijd tussen SteDoCo en RCL werd één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan vader André Landweer. Een ijzingwekkende stilte die in het immense groene vlakke landschap van de Alblasserwaard een diepere betekenis kreeg vanwege de ruimte en onbegrensdheid. Op de achtergrond het geluid van spelende kinderen die juist de vreugde van het leven typeren.

Warmte en liefde voor de aanwezige Lesley die zich letterlijk en figuurlijk omringd voelde door alle RCL en SteDoCo speelsters die na afloop van het duel haar om de nek vielen. Tranen van verdriet en vreugde met de dankbare herinneringen die ons zo dierbaar zijn. Komende maandag wordt André Landweer gecremeerd.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: