In Nieuwkoop kunnen de doelverdedigers aan de bak

In samenwerking met Sportvereniging Nieuwkoop start KeepersPromotions een keeperscursus voor alle leeftijden met een vernieuwende visie op het gebied van keepen. Bert van Wijk en Chris Snatersen van KeepersPromotions weten als geen ander hoe dit in elkaar steekt. Van Wijk zal worden geassisteerd door de jeugd keeperstrainers van sv Nieuwkoop.

Na het succes van de keeperscursussen bij Koudekerk een logisch vervolg met weer nieuwe ideeën op het gebied van het tegenhouden van ballen voor de doellijn. Het lijkt simpel maar technieken worden door Van Wijk spelenderwijs op ieder leeftijdsniveau duidelijk gemaakt. Het educatieve karakter van de keeperscursussen van KeepersPromotion is inmiddels in de Rijnlandse regio een vast gegeven waarbij het niveau als hoog mag worden getypeerd.
Van Wijk start vrijdag 24 februari met een gratis les die wordt gehouden van 18.30 tot 19.45 uur. Alle leeftijden zijn welkom en een week later starten de definitieve lessen.

De cursus zal op vrijdag 11 mei eindigen en dan krijgen alle deelnemers een certificaat en een beoordelingsrapport. Er zijn door de deelnemers sterren te verdienen die aangebracht kunnen worden op het speciale keepers shirt.
Op naar sv Nieuwkoop op Sportpark De Dulen, Ladderhaak te Nieuwkoop.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: