Coach Barry Sikking blijft bij RCL

Goed nieuws voor alles wat het vrouwenvoetbal in Leiderdorp een warm hart toedraagt. De innovatieve strateeg Barry Sikking heeft onlangs zijn overeenkomst met landskampioen en topklasser RCL met één jaar verlengd.

De gepassioneerde voetbalanalyticus Barry Sikking blijft bij de RCL-vrouwen. Althans ook in het komende seizoen. Dit geeft aan dat de jonge Zoetermeerder het verleggen van grenzen en ambities in het technisch beleid verder wil uitbouwen.
De coach met UEFA B op zak heeft heel duidelijk zijn doelen gesteld met smaakmakend aanvallend voetbal in vele varianten. Hij voert veranderingen door waarin de hand van de grote strateeg duidelijk te zien is maar waarbij tijd de essentiële factor is. Tijd die op termijn in samenhang met ambitie en vertrouwen steevast tot nog betere resultaten leidt. Dit uiteraard in samenwerking met het bestuur en de technische staf van de Racing.
Alles willen winnen en gaan voor het resultaat is het motto van de twee landelijk spelende selecties en daar is ook in de afgelopen koudeperiode hard aan gewerkt.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: