Vrouwen RCL uitgeroepen tot Sportploeg 2011

Tijdens een feestelijke gala-avond zijn de RCL vrouwen uitgeroepen tot de Sportploeg 2011 van Leiderdorp. Jaarlijks organiseert de Stichting Sportpromotie Leiderdorp de sportverkiezingen en dit jaar werden uit de drie genomineerden teams de vrouwen van RCL door een onafhankelijke jury aangewezen als de Sportploeg van 2011.

Met deze prestigieuze titel werd de kroon op een werkelijk schitterende periode afgesloten voor het vrouwenvoetbalelftal wat het Landskampioenschap bij de amateurs in de wacht sleepte. En dat nota bene voor een vereniging die niet verbonden is aan een Betaald Voetbal Organisatie.

Maar de dames deden voldoende stof opwaaien want ook werd het team Beach Soccer kampioen van Nederland 2011. Dit tijdens een uiterst zware verregende finalesessie op de Dam te Amsterdam hartje zomer.
Maar ook de resultaten in de KNVB-beker waren stuk voor stuk schitterend. Willem II werd verslagen en op De Bloemerd werd landkampioen bij de profs FC Twente aan de zegekar gebonden dankzij het beter nemen van de strafschoppen na een 1-1 eindstand.

Het is dat de KNVB het beker toernooi voor de BVO’s wilde redden anders had AZ nog een vreemde pijp kunnen roken maar de meiden van het tweede team werden naar Noord Holland gestuurd en verloor slechts met 4-0. Veel aandacht was daar voor de 16-jarige talentvolle speelsters Samanta Stojanovic en Romy Siera en de 17-jarige Marcela Cabrera. Daar was men in Alkmaar wel even van onder de indruk.

Er is uiteraard nog meer nieuws te melden welke unieke prestaties zijn neergezet door de Leiderdorpse vrouwen. Maar liefst acht maanden lang werd uit geen wedstrijd verloren en thuis werd pas na anderhalf jaar een wedstrijd uit handen gegeven. Een unieke reeks met nu een schitterende bekroning om tot Sportploeg van 2011 uitgeroepen te worden.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: