RCL wint met 1-4 bij Ter Leede

Het meest in het oogspringend feit is wel dat de meiden van coach Barry Sikking in de beker geen enkel probleem hebben om te scoren. Drie wedstrijden afsluiten met 13-2 is wel heel opvallend en staat in schamel contrast met de gescoorde doelpunten in de reguliere competitie. Maar de Leiderdorpse voorwaartsen wisten het net te vinden en daar ging het uiteindelijk ook om. Een leuk duel met de goedkeurende blik van bondscoach Maria van Kortenhof.

De ploeg van coach Cees Fielmich kwam zelfs heel brutaal maar zeker niet onverdiend op voorsprong maar Lesley Landweer trok vrijwel direct de stand weer gelijk. De rust brak aan met 1-1 en in de tweede helft scoorde eerst Kisten Kok en vijf minuten later was het aanvoerster Marcha Duijkers die de 1-3 op het scorebord liet verschijnen. Wat gerommel in de Sassenheimse verdediging en wie ander dan Kirsten Kok zat daar slim tussen en die bepaalde de 1-4 eindstand. Een zeer verdienstelijk spelend Ter Leede maar RCL verder in de KNVB bekerstrijd.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: