Marjan Brouwer van Telstar/VVNH geopereerd

Oud speelster van Topklasser RCL is met succes aan haar rechterknie geopereerd. Na de diagnose met de melding dat het uitsluitend een meniscus probleem was werd een fysiobehandeling gestart die achteraf mogelijk meer schade berokkende. De spelbepalende speelster van SC Telstar/VVNH werd na de aanhoudende klachten verder onderzocht. Extern werd vastgesteld dat haar voorste kruisband geheel was afgescheurd. Marjan Brouwer is afgelopen woensdag met succes voor de tweede keer in korte tijd onder het mes gegaan.

De operatie aan haar meniscus heeft enige weken geleden plaatsgevonden en nu werd met goede afloop de voorste kruisband onderhanden genomen bij de architect van Eredivisionist SC Telstar/VVNH. De kleine Brouwer wordt in het team van Telstar/VVNH node gemist maar het zal nog geruime tijd duren voordat Brouwer weer helemaal op niveau kan acteren bij de ploeg van coach Hans de Winter.

Speciaal in deze periode even stil staan bij de momenten uit het verleden omdat Marjan Brouwer de basis legde voor alle successen door met een werkelijk fantastisch doelpunt RCL op het allerhoogste niveau te laten acteren.

Met haar mede ploeggenoten op vleugels gedragen naar het Landskampioenschap bij de amateurs van Nederland maar ook in de prestaties in de KNVB-beker en het veroveren van de Beach Soccer 2011 titel had Marjan Brouwer een belangrijk aandeel.

De betrokkenheid binnen de RCL meidengroep is niet alleen hecht maar bovendien erg groot. De onderlinge vriendschap is de belangrijkste drijfveer voor een spoedig herstel en dat wordt onderschreven door alle sportvriendinnen uit Leiderdorp. Specifiek met de nominatie van uitverkiezing tot Sportploeg 2011 waaraan Marjan Brouwer een heel belangrijke bijdrage heeft geleverd. De Leiderdorpse meiden wensen uiteraard Marjan Brouwer een spoedig herstel toe.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: