Afsluiting eerste Keepers Promotions Clinic

Samen met Robbert van der Post en Rob Platteel en uiteraard meestertrainer Bert van Wijk werd de eerste Koudekerk Keepers Promotions Clinic op gepaste wijze afgesloten met een demonstratietraject. Dit alles in samenwerking met Marcel Valk van Voetbalacademie Rijnwoude.
Vanaf begin september zijn de keepertjes in spé op de zondagmorgen actief geweest om de fijne kneepjes van het keepen spelenderwijs onder de knie te krijgen. Met twee groepen in de leeftijdscategorieën van 6-11 jaar en 12-16 jaar een absolute invulling volgens de specifieke doelverdedigers leerweg van Bert van Wijk van Keepers Promotions.

De sluitposten Robbert van der Post en Rob Platteel lieten wel even mooi hun kwaliteiten zien en zweefden heerlijk door de lucht op jacht naar het leer. Uiterst geconcentreerd en altijd met de juiste blik naar het ronde geval. Ongelofelijk met wat voor souplesse dit gebeurde. De leerlingen van Bert van Wijk waren flink onder de indruk. Maar het zijn ook niet de minste doelmannen die Van Wijk had meegenomen voor de laatste lessen. Rob Platteel staat in Katwijk bij FC Rijnvogels onder de lat en Robbert van der Post is de reserve doelman van Topklasser ARC uit Alphen aan den Rijn. Stond daarvoor bij de Feyenoord jeugd en Oranje onder 17 in het doel. De twee keepers lieten wel even zien dat ze op hoog niveau spelen en dat was een welkome verassing en een goed leermoment.

De trouwe leerlingen van Bert van Wijk kregen een oorkonde mee en kunnen op hun speciale shirt nu hun naam en eerst verdiende ster gedrukt krijgen. Het ultieme doel is het Oranje-shirt zien te bemachtigen.
In het voorjaar van 2012 gaat wederom in samenwerking met Voetbalacademie Rijnwoude een Clinic van start bij Voetbalvereniging Koudekerk.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: