Lesley Landweer naar landskampioen RCL

De 25-jarige Lesley Landweer komt bij de dames van RCL spelen. Heeft inmiddels overschrijving aangevraagd en verlaat Fortuna Wormerveer om in Leiderdorpse dienst te treden. Is lange tijd geblesseerd geweest vanwege een knieblessure en heeft drie seizoenen bij Eredivisionist FC Utrecht / Saestum gespeeld.

Een aanwinst met grootschalige ervaring voor de ploeg van coach Barry Sikking. Landweer raakte anderhalf jaar geleden geblesseerd en scheurde haar voorste kruisband af. De guitig ogende middenveldster laat duidelijk een heel moeilijke periode achter zich.

Werd bij FC Utrecht afgeserveerd en AZ had indertijd interesse en begeleidde haar in het gehele, traditionele revalidatietraject. Landweer, die in Hoofddorp als docente lichamelijke opvoeding actief is, rijdt iedere dag langs Leiderdorp naar haar woonplaats. Is onder de indruk van wat de meiden uit onze gemeente hebben neergezet. Want laten we eerlijk zijn, wie zou er nu niet bij de Landskampioen willen voetballen?

Lesley in ieder geval wel en meldde zich dan ook spontaan aan en werd door niemand minder dan hersteltrainer Ton Zwagerman zeer vakkundig begeleid.  Traint onder zijn bezielende leiding inmiddels alweer drie weken en is klaar voor het grote werk. Voelt zich weer helemaal topfit en heeft er ontzettend veel zin in. Straalt ook helemaal als we het over voetbal hebben en zou het liefste nu nog de arena in willen dartelen om haar geliefde spelletje te etaleren.

De ervaring die Lesley heeft komt ook goed van pas in de doelstelling van de vereniging om talenten op te leiden, want er staat heel wat jeugdigs te trappelen bij de Racing. Ook coach Barry Sikking is helemaal in zijn nopjes met Lesley’s komst naar De Bloemerd. De spelverdeelster speelde al even mee in een oefenduel en scoorde vanaf elf meter. Is ondanks de langdurige revalidatie het spelletje voetbal dus helemaal niet verleerd. Heeft inzicht en visie en blaakt van energie.
De wilde haren blijven en dat is maar goed ook.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: