Opening expositie Zwervende Windnomaden in Galerie Kolff

De openingshandelingen van de Zwervende Windnomaden in Zoeterwoude vanmiddag waren zeer imponerend. Annemarie en Dirk Kolff hadden hun schitterende Galerie met buiten de puur landelijke, weidse polderaanzichten volledig in het teken gesteld van schilder Aad Ledeboer die ook mee had gewerkt aan het project van de Zwervende Windnomaden. Daarnaast was de openingshandeling helemaal voor Wearable Art & Designer Lichel van den Ende die met zijn groep in een heuse optocht flink veel aandacht trok in het anders zo rustige dorpje in het Groene Hart.

Het ging allemaal tussen de enorme regenbuien door en het was zeer aantrekkelijk om kledingkunst of straatperformance in een landelijke omgeving te zien. Opvallend in het Groene Hart, dat wel maar vooral schitterend om alle facetten van kleding en straatkunst in zo’n landelijk gelegen omgeving te zien. Lichel van den Ende was dan ook flink onder de indruk van het weidse. Want onder de fruitbomen van Galerie Kolff waren de imposante zwerm Windnomaden tentoongesteld. Prachtig om te zien die schilderijen met elk een uniek verhaal welke eerder werden tentoongesteld tijdens het Oerolfestival op Terschelling in 2009.

Lichel van den Ende verrichtte de openingshandeling door met een optocht door het o, zo rustige dorpje de aandacht te trekken op de Expositie. Dat lukte uiteraard perfect want met de internationale allure van Van den Ende is succes gegarandeerd. Het moet nogmaals gezegd worden dat deze kunstenaar schitterende kostuums weet te creëren. De Expositie van Aad Ledeboer loopt tot 11 september 2011.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: