Berkel vol overtuiging langs RCL

Eenzijdig duel tussen Berkel en RCL uit Leiderdorp op Sportpark Het Hoge Land. De thuisploeg had de touwtjes strak in handen alhoewel RCL best wel wat mogelijkheden creëerde maar wel heel erg nonchalant daarmee omsprong. Berkel speelde degelijk en bovendien efficiënt.
CVV Berkel - vv RCL

Na een 2-0 stand bij rust werd het 5-0 voor de ploeg van Egmond Blinker en Silvia Boogaard. De doelpunten voor de pauze werden gescoord door Melanie den Dulk en Michelle Arbman. Na rust nog twee hele fraaie treffers van Melanie den Dulk en een slim doelpunt van Lindy Hogedoorn. De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van scheidsrechter Paul Ramdayal uit Spijkenisse die een prima wedstrijd floot.

CVV Berkel - vv RCL
De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2018-2019. Voor RCL stond er niets meer op het spel maar voor Berkel is het behalen van de derde periodetitel van groot belang. Meedoen om promotie naar de Topklasse is het ultieme doel om na een jaar Hoofdklasse opnieuw een vette prijs binnen te slepen. Het kan verkeren bij de ploeg uit Lansingerland die optimaal de vrouwen laat presteren.

CVV Berkel - vv RCL
Maar ook het duel van de afzwaaiers. Coach Janet Griffioen vertrekt na vier jaar RCL naar Maarsen en Sabine Verheul en Dominique van Wensveen stoppen. Luna van den Hout vertrekt en Jennifer Beharie gaat voetballen en leren in de States.

CVV Berkel - vv RCL
Bij Berkel het afscheid met een overvloed aan tranen. Aanvoerster Lisa Wijnen stopt maar ook het emotionele afscheid van Kimberley Houwaart. Bezig met een sterk seizoen en haar carrière helemaal aan duigen door een blessure gevolgd door de vele operaties. Tranen dus want dat viel ff wel heel erg zwaar.

CVV Berkel - vv RCL
De eerste fase was voor Berkel met een strakke voorzet van Michelle Arbman op Lindy Hogedoorn die rakelings over kopte. Ook Chantal van der Breggen probeerde het van afstand. In de tiende minuut de eerste aanval van de Leiderdorpsen. Madieke Zaad met Jill Sanrodji en Yara Haasnoot die stevig uithaalde. Maar sluitpost Bianca Troost pareerde de inzet met klasse.

CVV Berkel - vv RCL
In de 12e minuut kwam Berkel op voorsprong. Faith Parto op snelheid met de pass op Melanie den Dulk die de openingstreffer voor haar rekening nam.

Het spel golfde op en neer. Het middenveld met Sandra Welles, Lindy Hogedoorn en Anouk Angkotta van Berkel bepaalde veel maar ook Madieke Zaad, Lesley Landweer en Jennifer Beharie waren actief en creëerden wel degelijk mogelijkheden.

CVV Berkel - vv RCL

Maar alle inspanningen ten spijt leverde dat voor de Leiderdorpsen niets op. Ook Kimberley van Delft was gevaarlijk maar de stootkracht ontbrak bij RCL voorwaartsen. Door de druk van de Racing kreeg Berkel steeds meer ruimte voor de counter. En die was vlijm en vlijmscherp. In de 20e minuut kreeg Melanie den Dulk een mogelijkheid maar deze werd door sluitpost Hannah van den Heuvel nog onderschept. Ook een vrije trap van Sandra Welles was gevaarlijk net als een actie van Michelle Arbman.

CVV Berkel - vv RCL
RCL probeerde het wel via Jennifer Beharie en een fraaie omhaal van Yara Haasnoot maar het leverde geen klinkklare minuten op. Berkel met Demi Verlangen en Faith Parto de stuwende krachten met de regie in de pocket. Ruimte werd gecreëerd en daar profiteerde de snelle Michelle Arbman in de 38e minuut van en scoorde de 2-0 voor Berkel.

CVV Berkel - vv RCL
Eenzelfde beeld in de tweede helft met Lindy Hogedoorn, Sandra Welles en Isabel Heinsbroek om de structuren aan te geven. In de 70e minuut werd het 3-0 voor Berkel. Lindy Hogedoorn omzeilde heel slim de buitenspelval en bracht Melanie den Dulk in stelling die het net deed bollen. Zes minuten laten waren de rollen net andersom.

CVV Berkel - vv RCL
Nu was het Melanie den Dulk die heel keurig Lindy Hogedoorn aanspeelde en op schitterende wijze de stand op 4-0 bracht. RCL probeerde het wel en kreeg best wel wat mogelijkheden maar erg nonchalant werd daarmee omgegaan. En natuurlijk passeer je Bianca Troost niet zomaar.

CVV Berkel - vv RCL
Ook de dwarsligger werd nog getoucheerd maar bij de Racing was de overtuiging niet aanwezig. In de 79e minuut was het Michelle Arbman die het leer ook duidelijk hoorbaar onder controle kreeg. Speelde Melanie den Dulk aan en die zorgde ervoor dat de eindstand op het scorebord 5-0 werd.

CVV Berkel - vv RCL
Berkel de periode en nacompetitie voor een plek in de Topklasse, de allerhoogste amateurcompetitie. Bloemen en lovende woorden van Chantal van der Breggen bij Berkel en Lesley Landweer bij de meiden uit Leiderdorp. De competitie van dit seizoen werd afgesloten en voor Berkel worden het weer spannende weken.

Lees alles over Madelon
Beelden van Berkel tegen RCL ziet u hier

Berkel meiden glorieus kampioen

De meiden van Berkel zijn kampioen in de Hoofdklasse! Met 6-1 werd ARC verslagen maar makkelijk ging dat in eerste instantie niet. ARC kwam op voorsprong en de meiden van Berkel stonden erbij en keken erna. Het werd wel heel erg stil langs de zijlijn met het massaal opgekomen publiek.
cvv Berkel - sv ARC (MO17)
Stijf van de spanning en trillend van nervositeit. Maar de roze veters werden gestrikt en het gras werd bijkans opgevreten. Het lukte de meiden van Anouk Angkotta en Sabrina Pocorni om de rust te bewaren en de trein kwam op gang.
Met overtuiging en wilskracht ofwel werklust en bezieling werd het tij gekeerd. Hele fraaie doelpunten werden gescoord en na een 3-1 stand bij rust werd het 6-1 voor Berkel.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
Doelpunten kwamen op naam van Jasmijn Hooftman van ARC en Esmee van der Burg en twee maal Brenda Machielse in de eerste helft. In het tweede bedrijf scoorden Donna de Vos, Esmee van der Burg en Brenda Machielse. Leidsman Hans van Rutten floot een prima wedstrijd en na zijn allerlaatste toon brak het feest los. Berkel sleepte op sprankelende wijze het felbegeerde kampioenschap binnen.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
De spanning maximaal op Sportpark Het Hoge Land. Maar daar hadden de meiden van ARC uit Alphen aan den Rijn heel gewoon totaal geen last van. Trokken brutaal ten aanval en dat niet zonder succes. De ploeg van coach Ron Nijhof wilde best wel voor een stunt zorgen. Berkel kreeg in die eerste fase best wel wat mogelijkheden maar sluitpost Mareth Arends van de Alphense Racing was onpasseerbaar. Vertolkte op dat moment een glansrol op de inzetten van Esmee van der Burg en Donna de Vos. In de zestiende minuut scoorde ARC via Jasmijn Hooftman. Een verdiende voorsprong die drie minuten later zelfs verdubbeld had kunnen worden.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
Spanning en zenuwen en het lukte de meiden van Angkotta, Pocorni en Van Leeuwen maar niet om de balans te vinden. Het tij keerde en de nuchterheid van de achterstand werd duidelijk. Gedreven met lef werd het spel in alle rust opgebouwd. De bal deed het werd en er kwam ruimte voor de meiden in het blauw geel.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
In de 23e minuut werd het gelijk via een beauty van Esmee van der Burg. De spanning viel met deze gelijkmaker van de schouders af en de overtuiging met sprankelend voetbal kreeg het talrijke publiek voorgeschoteld. Drie minuten later een loepzuivere hoekschop die vol op het hoofd werd genomen door Brenda Machielse ofwel de lady met de blauwe kicks.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
Een heel fraai doelpunt op het scherpst van de snede gescoord maar ARC wel op achterstand maar nog niet verslagen. Waren voorin wel degelijk gevaarlijk maar wisten niet meer tot scoren te komen. Berkel bleef druk zetten en kreeg ruimte wat resulteerde in de 38e minuut met opnieuw een fraai doelpunt van Brenda Machielse.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)

Vier minuten na de pauze was het opnieuw Berkel dat van zich deed spreken. Donna de Vos kreeg een fraaie geplaatste pass van Indy Heinsbroek en liet de onfortuinlijke Mareth Arends de gang naar het net maken. Berkel stond met voor met 4-1 maar ARC wilde wel degelijk wat terugdoen.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)

Probeerde met goed opbouwend voetbal wat terug te doen en Berkel kreeg daardoor meer ruimte. Daar profiteerde in de 50e minuut Esmee van der Burg van die de vijfde voor Berkel in de touwen schoot.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
Brenda Machielse maakte in de 72e minuut de fraaiste van de middag. De 6-1 dan wel te verstaan. Vanuit een onmogelijke hoek lanceerde de slimme meid met haar rechter blauwe pantoffel met roze veters gestrikt een projectiel om van te watertanden. De schitterende dropvolley verdween hoog achter Mareth Arends onhoudbaar in de touwen.

cvv Berkel - sv ARC (MO17)
Het was tevens de eindstand van het enerverende duel. Berkel de trotse ongeslagen kampioen van de Hoofdklasse met slechts een verliespuntje. Na het laatste fluitsignaal van Hans van Rutten nam het kampioensfeest een aanvang. De vuurpijlen vlogen de lucht in en de champagne vloeide rijkelijk. Alcohol vrij uiteraard maar het felbegeerde kampioenschap was binnen en dat neemt niemand de meiden meer af.

Meer beelden van Berkel tegen ARC ziet u hier

RCL onderuit tegen Oranje Nassau

Oranje Nassau kwam voor de drie punten naar Leiderdorp en nam die na afloop ook mee naar Groningen. Het was op Sportpark de Bloemerd de betere partij dat het middenveld strak in regie kreeg. Het kunstgras met de zonnestralen moeilijk bespeelbaar waarbij de kunststofkorrels de warmte voelbaar uitstraalde. Dat kwam het spel bij beide kemphanen niet te goede.
vv RCL - cvv Oranje Nassau
Na een 0-0 stand bij rust maakte Annika Vos met een mooie dropvolley aan alle onzekerheid een einde en scoorde voor de ploeg uit Groningen. In de 77e minuut werd het 0-2 via een kopbal van Sanne van Dalen. De Leiderdorpsen, spelend met rouwbanden, stelden daar te weinig tegenover. De ploeg werkte hard en toonde inzet maar kon geen vuist maken. Wel een aantal mogelijkheden maar de drie punten gingen volkomen terecht mee naar Groningen.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
De laatste thuiswedstrijd van het seizoen van RCL werd gekenmerkt door een minuut stilte ter nagedachtenis aan de ontvallen Johan van der Schoor. Leidsman Dik Johan Veldhuizen bracht uit piëteit de speelsters de trieste informatie. Muisstil werd de man, die altijd voor de meiden en vrouwen van de Leiderdorpse Racing achter de schermen zijn werk vervulde, met eerbied respectvol in gedachten genomen.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
De bal rolde op kunstgras waar de korrels een enorme hoeveelheid warmte deed migreren naar de speelsters. Beide ploegen hadden hier wel degelijk last van maar bij de Racing waren er meer problemen. Van huishoudelijke aard dan wel te verstaan. Vijf speelsters uit de basis ontbraken wegens blessures maar werden keurig vervangen en dat met maximale inzet.
In de vijfde minuut een actie van Jill Sanrodji en drie minuten later probeerde aanvoerster Lesley Landweer het van afstand.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Oranje Nassau met een scherpe hoekschop van Annika Vos werd keurig door Racing sluitpost Hannah van den Heuvel onderschept. Romy Siera in een aanvallende positie ondernam in de 15e minuut een flinke rush die echter verzandde in het zicht van de haven. Ook Luna van den Hout en Jennifer Beharie kregen mogelijkheden maar het geluk ontbrak bij de Leiderdorpsen.
Halverwege de eerste helft kreeg de ploeg van Sten Dallinga het middenveld in handen.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Heerlijk werd het spel verdeeld en Boukje Hiemstra kopte een hoekschop van Annika Vos net naast. Daarnaast nog meer Gronings gevaar. Amy in het Veld gaf een prima pass op de inkomende Nadia Oukake die haar inzet gestopt zag worden door sluitpost Hannah van den Heuvel.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Geen hoogstaand voetbal trouwens op de warme korrels en dat in een laag versnelling. In de 32e minuut schoot Sanne van Dalen loeihard tegen de dwarsligger en daar kwam de ploeg van coach Janet Griffioen goed weg. Esmee Dekker en Yara Haasnoot kregen voor RCL nog wat mogelijkheden maar het net werd niet gevonden.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Onder het toeziend oog van vader Leo Maat werd het groene gras vakkundig bespeeld door dochter Geke. Die had al een wedstrijd in de benen maar moest noodgedwongen toch weer acte de préséance geven. Echter de wedstrijd was na vier minuten in de tweede helft al gespeeld. Een schitterende dropvolley van Annika Vos trof doel. Hoog en zuiver vanaf zo’n 18 meter en dat werd terecht gevierd in het Groningse kamp.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
De druk bij Oranje Nassau en bij de Leiderdorpsen sporadisch Kimberley van Delft en Romy Siera die Yara Haasnoot in stelling wilde brengen. Dat lukte niet en met geen mogelijkheid kon RCL een vuist maken tegen de degelijk en gesloten spelende Groningse meiden. Ook de schoten van afstand van Lesley Landweer troffen geen doel.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
In de 77e minuut werd het 0-2 voor Oranje Nassau. Een strakke voorzet van Annika Vos werd door Sanne van Dalen ingekopt.
Dat was tevens de eindstand van het matige duel dat in prima handen was van scheidsrechter Dik Johan Veldhuizen. Voor de Racing de vierde thuisnederlaag van dit seizoen dat wordt afgesloten in de middenmoot. Best wel een prestatie van niveau van een nieuw team in opbouw.

Meer beelden van RCL tegen Oranje Nassau ziet u hier
Johan van der Schoor laat leegte achter

RCL wint van RKDEO en is kampioen

De meiden van RCL onder de 17 hadden slechts een puntje nodig om zich kampioen te noemen. De spanning op de gezichten van de speelsters af te lezen. Maar ook bij Racing coaches Johan Ouwerkerk, Glenn van der Stel en Shahroch Ramez was de nervositeit aanwezig. Zou het nog kunnen misgaan??
RCL - RKDEO (MO17)
Bij coach Rob van der Sman van RKDEO de nuchterheid om op sportieve wijze de strijd te spelen. En dat in de beginfase met te weinig mankracht.  Op overtuigende wijze werden door RCL zeven hele fraaie doelpunten gescoord. Het was spetterend vuurwerk met een heuse zevenklapper. De stand 3-0 bij rust met een overweldigende eindstand van 7-0.

RCL - RKDEO (MO17)
Vier doelpunten van Lea Luzolo, een van sluitpost Pia Donatz uit een elf meter trap en twee van Anne den Hartog. De ploeg uit Nootdorp werd verslagen maar liet wel degelijk goed voetbal zien. RCL de ongeslagen kampioen van de Eerste Klasse en na het laatste fluitsignaal kon het feest een aanvang nemen.

RCL - RKDEO (MO17)
Eerbetoon aan de ontvallen Johan van der Schoor met een minuut stilte. De vlaggen halfstok en een rustgevende stilte. Van der Schoor verzette als vrijwilliger bij RCL voor de meiden en vrouwen achter de schermen veel werk.

RCL - RKDEO (MO17)

De leiding van het duel was in prima handen van een onafhankelijk trio onder leiding van Wessel Smit met als assistenten Tim van Doorn en Stephan Bronmeijer. En dat alles met communicatie onderling maar zonder video assistent referee.

RCL - RKDEO (MO17)
In de tweede minuut opende Lea Luzolo voor de thuisploeg de score. Een handig doelpunt zo vroeg in het duel en de spanning bij de speelsters verdween in het heerlijke zonnetje. RCL zette druk en Nikki Dubbelaar kreeg met haar vrije trap net niet haar doelpuntje mee. Het was geen hoogstaand voetbal maar dat was ook niet te verwachten. Wel wervelende actie bij de Leiderdorpsen die het publiek ook deed meegenieten. De spandoeken spraken boekdelen en toeters maakte duidelijk dat het spannend was. Kansen voor RCL met Veere Nieuwenhuizen die in de 22e minuut in het zijnet schoot. RKDEO nu op volle kracht en speelde de bal slim rond maar sluitpost Pia Donatz liet zich echter niet verschalken. Anne Brouwer, Jalisa Louwerse en Shanell van Exel hielden het hoofd koel achterin bij de rood witte thuisploeg.

RCL - RKDEO (MO17)
De spanning nam toe nadat Lea Luzolo tot twee maal toe een fraaie mogelijkheid kreeg. Maar in 29e minuut was het opnieuw Lea Luzolo die na een fraaie dieptepass meters mocht maken en de veilige tweede treffer op het scorebord deed prijken.

RCL - RKDEO (MO17)
De ploeg uit Nootdorp nog steeds niet onder de indruk maar het middenveld van de Racing met Evie van Duin, Desteney Massing en Kristel Verschoore de la Houssaie deden baanbrekend werk. In de 33e minuut was het opnieuw Luzolo die van zich deed spreken. Net over de middellijn ontfutselde Luzolo het leer en op snelheid werden meters gemaakt en het leer in de touwen geschoten.

RCL - RKDEO (MO17)

Een stand bij de pauze van 3-0 en aan het begin van de tweede helft leek het erop dat de wedstrijd was gespeeld. De Leiderdorpsen namen gas terug en speelden het leer met Cato van Heek, Summer Rotmensen, Melysha den Hertog keurig rond.

RCL - RKDEO (MO17)
Maar toch kreeg Rowan van Heijningen van RKDEO toch een aantal mogelijkheden. Evie van Duin geconcentreerd in het midden met in de 56e minuut de pass op Lea Luzolo die de 4-0 in de touwen schoot.

RCL - RKDEO (MO17)
Vier minuten later een aangeschoten handbal op korte afstand in de zestien. Op advies van de assistent scheidsrechter werd een strafschop toegekend. Een zware beslissing maar daar profiteerde RCL doelvrouw Pia Donatz optimaal van.
RCL - RKDEO (MO17)
In de 71e en 79e minuut scoorde Anne den Hartog op prachtige wijze en bracht daarmee de eindstand van het duel op 7 tegen 0. Na afloop werd de alcoholvrije champagne op feestelijke wijze ontkurkt en nam het feest een aanvang. Een uitstekend seizoen van RCL werd afgesloten met een volkomen terecht kampioenschap.

Meer beelden van RCL tegen RKDEO ziet u hier

Berkel pakt met strik ook Ter Leede in

Berkel sloeg opnieuw keihard toe. Met 6-2 werd het tweede team van Ter Leede huiswaarts gestuurd. De score had nog veel hoger kunnen uitvallen als de voorwaartsen van Berkel iets zorgvuldiger met de mogelijkheden waren omgegaan. Wel een levendig en sportief duel dat het aankijken meer dan waard was. Ter Leede probeerde het wel maar kwam duidelijk te kort tegen het blauw-gele overwicht.
cvv Berkel - vv Ter Leede II
De stand bij rust was 4-1 via doelpunten van Michelle Arbman die twee maal scoorde, Anouk Angkotta en Melanie den Dulk. Voor Ter Leede scoorde aanvoerster Zoë van Zuthem het enige tegendoelpunt in de eerste helft.

In het tweede deel benutte Melanie den Dulk een strafschop en schoot Michelle Arbman de 6-1 in de touwen. Voor Ter Leede scoorde Jennifer Bisschop. De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van scheidsrechter Rene de Jong uit Pijnacker die een uitstekende wedstrijd floot.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
Spanning in de laatste fase van de competitie in de Hoofdklasse vrouwen. Immers Berkel nog volop in de race voor de titel ontving op Sportpark Het Hoge Land Ter Leede uit Sassenheim.
Berkel liet er geen gras over groeien en nam vanaf het eerste fluitsignaal de regie in handen. In de eerste minuut kreeg Melanie den Dulk al een mogelijkheid vier minuten later gevolgd door een kans voor de snelle Michelle Arbman.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
Ook een vrije trap van Demi Verlangen zorgde voor veel gevaar. In de zevende minuut kwam Berkel op voorsprong. Op links de pass van Melanie den Dulk naar de andere kant op de inkomende Michelle Arbman die gelegenheids doelvrouwe Romy Guyt de gang naar het net liet maken.
Het was eenrichtingsverkeer waarbij Berkel duidelijk technisch de betere ploeg was. Het sterke middenveld met Anouk Angkotta, Faith Parto en Isabel Heinsbroek. Met functionele passes onder andere op Lindy Hogedoorn die in de loop het leer meekreeg maar geen geluk had met de afwerking.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
In de 12e minuut het eerste wapenfeit van de ploeg van coach Arry Willemsen. Jennifer Bisschop ontfutselde de bal en speelde op Zoë van Zuthem die van afstand naast schoot. Maar het was in hoofdzaak verdedigen voor de meiden uit Sassenheim want Berkel voerde de druk op. Een schitterend schot in de 17e minuut van Anouk Angkotta verdween doelgericht hoog in de touwen.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
Berkel al vroeg op een verdiende 2-0 voorsprong en Faith Parto had een minuut later de derde kunnen scoren. Dat gebeurde echter niet en dat gaf Ter Leede de impuls om brutaal recht door het hart zich een doorgang te verschaffen. Dat deed aanvoerster Zoë van Zuthem die van twintig meter heel fraai raak schoot.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
Berkel weer op beide benen en wakker geschud om de zaken gezamenlijk op te pakken. Michelle Arbman maakte in de 34e minuut de 3-1 en vier minuten later was het Melanie den Dulk die de 4-1 op het scorebord deed prijken. Kansen nog voor Faith Parto die de wedstrijd in het slot had kunnen  gooien maar dat gebeurde niet.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
Berkel wilde in de tweede helft direct al toeslaan. Michelle Arbman, Lindy Hogedoorn en Femke van der Burg voerden de druk op en kregen mogelijkheden. Melanie den Dulk werd in de 58e minuut in de zestien vastgeklemd door Miesha Leemans. De toegekende strafschop werd door Melanie den Dulk zelf stijlvol ingeschoten. Vier minuten later was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Michelle Arbman slim en listig maar bovenal attent om te profiteren van een foutje in de verdediging bij Ter Leede.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
In de 75e minuut de perfecte pass van Miesha Leemans op Jennifer Bisschop die vol overtuiging de tweede treffer scoorde voor Ter Leede.
Een minuut later een prachtige trap van Sanne Bloemendaal die het net deed bollen maar het feest voor Ter Leede ging niet door vanwege buitenspel.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
De kansen legio voor thuisploeg Berkel maar de ballen verdwenen niet in het net. Op niet nader te verklaren wijze groeide sluitpost Romy Guyt tot ongekende hoogte om alle inzetten te pareren.

cvv Berkel - vv Ter Leede II

Het lukte Faith Parto, Chantal van der Breggen, Anouk Angkotta, Lindy Hogedoorn en Femke van der Burg maar niet verder afstand te nemen. Berkel bleef steken op 6-2 en dat werd de eindstand van het aantrekkelijke duel.

cvv Berkel - vv Ter Leede II
Het verschil groot tussen Berkel en Ter Leede met een afgetekende verdiende overwinning. Technisch en tactisch was de ploeg van coach Egmond Blinker de formatie dat het spelbeeld de gehele wedstrijd bepaalde.
Ter Leede vocht moedig maar kwam te kort maar dat was ook de verdienste van de thuisploeg. Het blijft spannend en bookmakers kunnen goede zaken doen. Berkel volgt Rijnvogels op de voet en de spanning neemt alleen maar toe. Komende week gaat Berkel naar Klarenbeek en ontvangt Ter Leede Heerenveense Boys.

Meer beelden van Berkel tegen Ter Leede ziet u hier
Lees alles over de geheimen van Kyra, de Pupil van de Week

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: