RVVH wint in finale van SSS

Twee aan elkaar gewaagde kemphanen ten strijde. Inzet de prestigieuze Voetbal Rijnmond Cup 2018 waarvan de finale werd gespeeld op Sportpark Reyerpark in Ridderkerk. De velden van gastheer sv Slikkerveer waarbij de vele vrijwilligers van de club er een waar feest van maakten. Maar de bal rond en voor scheidend coach Nasser Abdalla van RVVH stond voor het duel al vast dat hij persoonlijk de bokaal naar de andere kant van de laan zou brengen.
Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018
De meiden van coach Michel Visser dachten daar iets anders over en wilden ook dolgraag het kleinood richting Klaaswaal meenemen. Een aantal jaren geleden werd in Barendrecht om dezelfde beker gespeeld tegen RVVH. Toen werd verloren dus een sportieve revanche zou zeker wel op zijn plaats zijn.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018
Het startte prima voor de rood zwarte formatie uit Klaaswaal. Linda Kruithof was in die beginfase actief op links en creëerde direct al gevaar. Aan de andere kant was het Nikki de Roest van RVVH die de aanval zocht. In de achtste minuut kreeg Manuela Grootenboer een mogelijkheid om de score te openen echter Agnita Nouwen bood redding. Tevens was Nikki de Roest dichtbij een treffer maar weer die Nouwen die daar tussen zat.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

Een gelijk opgaande strijd maar het duel leek helemaal weg te zakken. Weinig tempo bij de strijdende finalisten en in feite een te laag voetbalgehalte. Maar dan toch in de 17e minuut een opleving. SSS met Rosalie Hoogerwerf en Linda Kruithof met de pass op de inkomende Paulien Kraaijeveld die rakelings over schoot.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

De ploeg uit Klaaswaal nam de regie in handen en kreeg het middenveld onder controle terwijl RVVH de lange bal speelde.
Mogelijkheden voor Manuela Grootenboer, Nikki de Roest, Isabel Gulden en Alyssa Dijkstra. Maar de allerbeste mogelijkheden waren wel voor het keurkorps van coach Michel Visser. Linda Kruithof had in de 26e minuut moeten scoren maar sluitpost Lisette Snel greep vakkundig in.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

Daarnaast ook Rosalie Hoogerwerf en Celine de Jong die toch het verschil op het scorebord naar voren hadden kunnen brengen. Aan de andere kant op rechts de snelle Alyssa Dijkstra die Agnita Nouwen op de proef stelde.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018
In de 36e minuut kwam SSS op een verdiende voorsprong. Linda Kruithof op links en de pass op de vrijstaande Celine de Jong die geen fout maakte en SSS op voorsprong bracht. SSS kreeg nog een aantal uitstekende mogelijkheden maar de ploeg verzuimde heel duidelijk meer afstand te nemen.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

In de tweede helft een scherper en assertiever RVVH die het belang onder ogen kreeg. Priemde opponent SSS vast op eigen helft. Esmeralda van den Heerik probeerde het van afstand en Agnita Nouwen moest gestrekt naar de hoek.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

Ook Nikki de Roest kreeg een mogelijkheid en de druk op de vesting van SSS werd door de meiden van halfgod Hercules flink opgevoerd.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

In de 60e minuut een handsbal in de zestien en leidsman Patrick Borsboom wees naar de stip. Manuela Grootenboer schoot het leer perfect in de touwen en bracht de stand in balans.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

Vier minuten later de ultieme mogelijkheid voor Linda Kruithof maar haar listige lobje ging net over de deklat. Het werd er ogenschijnlijk binnen de lijnen niet vriendelijker op in deze fase van de strijd. Agnita Nouwen kwam met haar schouder tegen de onderlip van Alyssa Dijkstra aan met als gevolg dat spontaan een bloedvat leegliep.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018
RVVH was duidelijk beter met een hoge mate van inzet en felheid. SSS hoewel technisch iets vaardiger kwam er toch niet aan te pas. Maar dan toch in de 71e minuut Celine de Jong die gewoon recht door vijandelijk gebied mocht lopen en had moeten scoren. Maar weer die dekselse Lisette Snel die in het geel ontzag creëerde en ook nu redding bood.
Isabel Gulden kreeg voor een actie rood van Patrick Borsboom maar op het vervolg van het spelbeeld had dit weinig invloed.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

In de 77e minuut viel de uiteindelijke beslissing. Jaline Hoek kwam zag en profiteerde heel dankbaar van de geboden ruimte en schoot het leer onberispelijk in het net. RVVH op voorsprong en SSS kwam in het spektakelstuk er nog slechts sporadisch in voor. Had in de eerste helft de vele mogelijkheden moeten benutten.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018

De ploeg wilde in die laatste minuten nog wat goed maken. Twee fraaie mogelijkheden waren er wel maar van gestructureerde opbouw en het zoeken naar mogelijkheden was het collectief vermogen ondermaats.

Finale Voetbal Rijnmond Cup 2018
De verdiende winnaar van de grote bokaal is RVVH. De Voetbal Rijnmond Cup 2018 gaat opnieuw naar RVVH en Nasser Abdalla zou het kleinood naar de andere kant brengen. Die was supertrots op zijn groep gretige meiden, medische en technische staf.  Promoveren naar de Topklasse en het 100-jarig bestaan vieren. De Ridderkerkse Voetbal Vereniging sluit daarbij een uitstekend seizoen glorieus af met deze winnende finale.

Meer beelden van de finale om de Voetbal Rijnmond Cup ziet u hier
RVVH wint Voetbal Rijnmond Cup 2018

SSS II wint bij DSVP

Het duel in de nacompetitie tussen de periodekampioenen uit de Tweede Klasse B. DSVP nam het op tegen het tweede team van SSS uit Klaaswaal. Inzet rechtstreekse promotie en dat werd op Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker in het voordeel beslecht van SSS.
DSVP - SSS II
Wel met het kleinst mogelijke verschil en dat nog wel twee minuten voor het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuivenwolde. Aanvoerster Patricia Lodder schoot een loeiharde vrije trap van zo’n slordige 25 meter in de doelmond en die werd onderweg van richting veranderd.

DSVP - SSS II
In de eerste helft waren het de meiden van Jan Nuts die het heft in handen hadden. Geen goed voetbal in de warmte en op het onbespoten kunstgras maar wel de regie in handen hebben. De ploeg van aanvoerster Patricia Lodder deed zich zelf te kort en had een aantal mogelijkheden heel gewoon moeten verzilveren.

DSVP - SSS II

DSVP kwam er slechts sporadisch uit en het echte gevaar bleef uit. Demi van Oudenaren, Suzanne Tol, Chantal Maczba en Tanisha Nouwt kregen voldoende mogelijkheden maar het net werd niet gevonden.

DSVP - SSS II
In de tweede helft wilde DSVP het thuispubliek wel het een en ander laten zien. De ploeg van Jean-Paul Dupon had grip gekregen op het spel van SSS maar de daadwerkelijke stootkracht en overtuiging ontbrak.

DSVP - SSS II

Kansen kreeg de thuisploeg wel maar Vicky de Regt stond niets voor niets onder de lat bij de formatie uit Klaaswaal. En daarbij was Naomi Emaar en Charlotte Blaak echte sta in de weg speelsters die niet zo een twee drie van de wijs raken.

DSVP - SSS II
In de 75e minuut de allerbeste mogelijkheid voor SSS met Tanisha Nouwt na een perfecte pass van Beaudine Pietersen. De wedstrijd leek dubbelblank naar een verlenging te hobbelen maar daar dacht de sluwe vos en aanvoerster Patricia Lodder toch net iets anders over. Mocht twee minuten voor tijd ruim buiten de zestien een vrije trap nemen en wilde het leer hoog inbrengen.

DSVP - SSS II

Deed dat ook maar het leer werd van richting veranderd en stuiterde op het keiharde veld over iedereen heen zomaar hoog in de touwen. En dat maakte Patricia Lodder uiteraard helemaal niets uit. De meiden uit Klaaswaal door het dolle heen en bij DSVP de teleurstelling van het moment.

DSVP - SSS II
Winst en directe promotie voor SSS want het plekje in de Eerste Klasse zit nu helemaal in de pocket. Voor DSVP is er nog een herkansing om ook door te stomen naar de zo fel begeerde promotie.

Meer beelden ziet u hier
SSS promoveert

Winst voor Berkel II tegen Ariston

Het Berkel van Ronald Lamens deed weer van zich spreken. Het werd winst op Sportpark Het Hoge Land tegen Ariston’80 uit Delft. Na een 1-0 stand bij rust werd het 3-0. Een dik verdiende overwinning trouwens. Wel keurig verzorgd voetbal van Ariston maar de stootkracht bij de meiden van coach Nuno Pereira ontbrak. En dat was nu juist het grote verschil.

cvv Berkel II - Ariston'80

Wilskracht en daadkracht bij Berkel om uit deze ongewenste situatie van een nacompetitie te komen en op niveau te blijven spelen. En dat lukte volledig met een vleugje flair. De wedstrijd stond onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter MacAndrew.

cvv Berkel II - Ariston'80
Berkel kwam in de zevende minuut op voorsprong. Snel en listig was Sabine Visser op links weg en schoof strak het leer in de voeten van Liza Claessen die slim de bal achter doelvrouw Karlijn Beekum in de touwen schoot. Berkel liet in die beginfase de tegenstander te gemakkelijk opkomen. Amereens Bekkers en Selina Klemm lieten wel degelijk hun kwaliteiten zien. Ook Amber van Hamel kreeg zelf nog een hele fraaie mogelijkheid.

cvv Berkel II - Ariston'80

Echter dankzij de strategische aanwijzingen van Lamens waren de meiden weer bij de les. Berkel kreeg een aantal mogelijkheden om de afstand te vergroten maar dat lukte niet. In de laatste fase van de eerste helft liet Berkel te teugels vieren en kreeg Isabel van Ommen vlak voor de pauze nog een mogelijkheid, echter de lat was de spelbreker voor de ploeg uit Delft.

cvv Berkel II - Ariston'80

Berkel was gewaarschuwd en zette direct in de tweede helft druk. Schoten van afstand van Liza Claessen en Demi de Boe troffen geen doel. In de 54e minuut een aanval van Maureen Stel die de lat toucheerde maar ook kramp kreeg. Net buiten de lijn voor een deskundige blessurebehandeling van Michelle Viveen.

cvv Berkel II - Ariston'80

Maar nog voor de hoekschop werd genomen besloot Stel toch maar het veld in te lopen. Voor deze actie kreeg Maureen Stel de gele kaart. De hoekschop werd opnieuw genomen en Liza Claessen schoot vol op de lat. De terugspringende bal werd de prooi voor Madelief Maasland die het leer in de touwen kopte en Berkel op een dik verdiende 2-0 voorsprong bracht.

cvv Berkel II - Ariston'80

Berkel was heer en meester op de groene mat en het spel over de linies heerlijk verdeeld. En wie anders dan Madelief Maasland deed opnieuw van zich spreken. In de 79e minuut scoorde de slimme aanvalster opvallend en vol overgave haar tweede treffer en de derde voor de thuisploeg.

cvv Berkel II - Ariston'80

Een hoekschop van Demi de Boe werd achterwaarts door Maasland in de touwen gekopt. Met gebalde vuisten werd de blijdschap vastgelegd. En de madeliefjes in het gras en daarop vierden dit heuglijk feit gezamenlijk mee.

cvv Berkel II - Ariston'80
De wedstrijd was gespeeld en de teleurstelling bij speelsters van Ariston groot. Echter Berkel was de betere ploeg en de volkomen terechte winnaar. Daarbij komt dat deze formatie heel gewoon in de Tweede Klasse thuishoort.

https://www.flickr.com/photos/95028150@N06/sets/72157692037642890
Want na een uitstekende seizoenstart was het dienstbaar zijn een belangrijk gegeven. In de laatste fase van de competitie kwam de ploeg in zwaar weer. De grote groep concurrenten snoepten punten af van bovenliggende teams. Van de zeven teams leek Berkel het kind van de rekening te worden. Nu dat werd even rechtgezet met de scheidende strateeg Ronald Lamens die opnieuw een extra zware klus een positieve wending gaf.

Meer beelden van Berkel II tegen Ariston’80 ziet u hier
Berkel II blijft in de Tweede Klasse
Ons aller Madelief
Strateeg Ronald Lamens

RVVH wint van RCL en is Topklasser

RVVH pakte thuis de volle buit en mag zich Topklasser noemen. Na een 2-0 stand bij rust werd het 6-0 tegen het Leiderdorpse RCL. De ploeg van coach Janet Griffioen degradeert en speelt het komend seizoen in de Hoofdklasse waar het verleden jaar nog triomfantelijk kampioen werd.
De Leiderdorpse Racing maakte een wel heel bijzonder seizoen mee. Gekenmerkt door de vele blessures en daardoor de omzettingen in het team was het net een treetje te veel.
RVVH - vv RCL

Bij RVVH de enorme drive om juist in het jubileumjaar te stralen als nooit tevoren. En dat gebeurde bij de meiden van coach en jonge vader Nasser Abdalla die gewoon een fantastisch seizoen meemaken. Vreugde en teleurstelling liggen dus nog steeds dicht bij elkaar. Het nacompetitieduel was in goede handen van het arbitrale trio onder leiding van Patrick Borsboom met als assistenten de heren Van Gent en Brinkman.

RVVH - vv RCL
In de derde minuut scoorde Jaline Hoek voor RVVH maar buitenspel werd geconstateerd. Twee minuten later de eerste hoekschop van RCL met Bianca van der Meer aan zet. Kirsten Kok schoot het leer over het doel van sluitpost Lisette Snel.
Beide kemphanen aan elkaar gewaagd maar thuisploeg RVVH trok het initiatief naar zich toe.

RVVH - vv RCL

Aanvoerster Esmeralda van den Heerik schoot een vrije trap over en Manuela Grootenboer was er in de zesde minuut dichtbij.
Veel passes kwamen bij de Racing niet aan. Ook bij RVVH liep het niet echt gesmeerd. Wellicht de spanning van het moment want slechts één ploeg mag het plekje in de Topklasse gaan innemen.

RVVH - vv RCL
Opbouw in de dertiende minuut met aanvoerster Sabine Verheul en Kirsten Kok. Het schot van Bianca van der Meer verdween echter in het zijnet. Ook Samanta Stojanovic en Dominique van Wensveen lukte het niet om een bres te slaan in de stabiele verdedigingslinie van de meiden van halfgod Hercules.

RVVH - vv RCL
RVVH kroop naar voren en kwam in de twintigste minuut op voorsprong. Een hoekschop op links werd genomen door Nikki de Roest en door de slimme Manuela Grootenboer net over de doellijn gekopt. Zette daarmee haar RVVH op een fraaie 1-0 voorsprong.

RVVH - vv RCL

Zeven minuten later schoot Nikki de Roest het leer loeihard via de vingertoppen van sluitpost Cynthia Roeleveld tegen de dwarsligger. De terugspringende bal rolde via de rug van Roeleveld spontaan in de touwen en 2-0 op het scorebord. Maar de Leiderdorpsen kwamen terug in de wedstrijd en speelden zonder spanning.

RVVH - vv RCL

Dominique van Wensveen schoot in de 31e minuut net over en een vrije trap van Bianca van der Meer leverde ook niets op. Doelvrouw Lisette Snel pareerde ook een aantal inzetten waaronder die van Drita Celaj. RVVH werd terugverwezen naar eigen helft maar hield de nul.

RVVH - vv RCL

In de tweede helft direct de mogelijkheid voor Alyssa Dijkstra en voor RCL was Bianca van der Meer aan zet die snel en listig iedereen voorbij liep.
Het projectiel werd via de vingertoppen van Lisette Snel nog geraakt en met kunst en vliegwerk voor de doellijn nog onderschept. Het was het verschil tussen winnen en verliezen met een vrijwel gelijke situatie in de eerste helft. RCL had de aansluitingstreffer moeten scoren en was in deze fase de betere partij maar de stootkracht ontbrak.

RVVH - vv RCL
RVVH kwam in de 62e minuut op een 3-0 voorsprong. Een prachtige aanval via links en opnieuw was het Nikki de Roest die fraai het leer achter Roeleveld in de touwen schoot.
De wedstrijd was gespeeld. RCL liet het initiatief volledig over aan de thuisploeg.

RVVH - vv RCL

Vijf minuten later werd het 4-0 via Jennifer Oliveira die een voorzet op maat van Alyssa Dijkstra perfect afwerkte.

RVVH - vv RCL

De Leiderdorpsen kwamen in het spektakelstuk van de meiden van Hercules niet meer voor. In de 74e minuut werd het 5-0. Op rechts was het Annemarie Star die meters mocht maken en het leer precies in de voeten schoof van de inkomende Alyssa Dijkstra die het leer keurig afdrukte.

RVVH - vv RCL

Wie anders dan Nikki de Roest scoorde negen minuten voor het einde de 6-0 via een schitterende dropvolley. Een bekroonde afsluiting met drie fraaie doelpunten en een assist.

RVVH - vv RCL

Het stuivertje werd gewisseld en de jubilerende meiden van halfgod Hercules spelen komend seizoen in de Topklasse. Een jaar geleden werd RCL kampioen en die ploeg doet nu een stapje terug en gaat naar de Hoofdklasse. De felicitaties van de verliezende partij aan de winnende meiden en het feest kon een aanvang nemen.

Meer beelden van RVVH tegen RCL ziet u hier
RVVH promoveert

RCL kwam vijf minuten te kort tegen Alkmaar

Jong Alkmaar won met 3-4 van RCL. Met de hakken over de sloot en als het duel een paar minuten langer had geduurd was het gelijk geworden of had RCL dit laatste competitieduel van het seizoen nog winnend kunnen afsluiten. Alkmaar liet het helemaal afweten in de laatste tien minuten. De Racing scoorde drie wonderschone doelpunten in slechts vier minuten tijd. Maar het was niet voldoende en de tijd net te kort.
vv RCL - Jong vv Alkmaar
De einduitslag 3-4 na een 0-2 stand bij rust. De KNVB beslist in de komende week over het lot van RCL. Vrij loting of nog een nacompetieduel met als inzet een plek in de hoogste amateurklasse, de Topklasse voor vrouwen. Dit alles omdat de KNVB de reserve- of beloften teams van de BVO’s in een eigen competitie willen onderbrengen. Uit de Topklasse gaan ADO Den Haag, PEC Zwolle en Alkmaar daarin spelen.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
Kenmerkend al het gehele seizoen de lijst van geblesseerde speelsters bij RCL. Maar aan het eind van de tunnel is het lichtpuntje weer zichtbaar. Alkmaar startte sterk met direct al een mogelijkheid voor Chimera Ripa. Aan de andere kant probeerde Bianca van der Meer het voor de Racing maar dat lukte niet. In de vijfde minuut Chante Dompig die zo maar door mocht lopen en haar inzet schampte de dwarsligger. De dreiging compleet voor RCL met Rachel van Netten die een voorzet van Chante Dompig verkeerd raakte. Ook een schot van Sanne Koopman trof geen doel.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
Geke Maat, Cerise Klijn, Lisanne van der Ende en aanvoerster Sabine Verheul hadden hun handen vol aan de aanvalslustige meiden uit Alkmaar. Ook doelvrouw Cynthia Roeleveld deed haar werk zoals te verwachten was vol lef en overtuiging.
In de dertiende minuut drie scherpe hoekschoppen op rij waarbij Britt Buscher wel de fraaiste mogelijkheid kreeg om de score te openen voor de meiden van coach Corina Dekker. Aan de andere kant mocht Ashley Pen op avontuur echter sluitpost Nicolle Martens greep goed in.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
In de 22e minuut kwam Alkmaar op voorsprong. Elizabeth Zwerver op links snel en vaardig. Een strakke voorzet volgde op de inkomende Chante Dompig die het leer in de touwen schoot en haar Alkmaar op voorsprong zette.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
De ploeg uit Noord Holland had de regie in handen en in de 31e minuut werd het 0-2. Een loepzuivere strakke pass over 35 meter van Nicole Stoop werd in de voeten gespeeld van Chante Dompig. Die maakte geen fout en scoorde fraai.
Wilan Gies Broesterhuizen verliet geblesseerd het veld en Drita Celaj maakte na en lange periode van blessureleed weer haar opwachting.

vv RCL - Jong vv Alkmaar

Omzettingen in het keurkorps van de zo geplaagde coach Janet Griffioen die iedere week opnieuw moest puzzelen vanwege alle blessures. Gaandeweg kwam RCL nu beter in het stuk voor. Dominique van Wensveen probeerde het van afstand en ook Bianca van der Meer kreeg een mogelijkheid.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
Direct na de pauze de kans voor Chante Dompig om de afstand wat te vergroten maar Cynthia Roeleveld pakte het leer. Druk nu van RCL met in de 51e minuut de kans voor Drita Celaj die alleen door mocht gaan. Nog onwennig na een lange periode van afwezigheid schoot Celaj echter naast. Alkmaar geschrokken van dat moment probeerde constructief op te bouwen. Individueel en technisch de betere ploeg maar het collectieve inzicht ebde weg.

vv RCL - Jong vv Alkmaar

Rachel van Netten en Britt Buscher met mogelijkheden en de thuisploeg onder druk. Wel kwam de Racing sterk terug met in de 70e minuut een schot van Dominique van Wensveen dat uiteenspatte op de lat.

vv RCL - Jong vv Alkmaar

Twee minuten later opnieuw Van Wensveen die een fraaie mogelijkheid kreeg. Na was het aanvoerster en sluitpost Nicolle Martens die goed ingreep.

vv RCL - Jong vv Alkmaar

De onvrede bij Alkmaar en in de 73e minuut de snelle Emma Hofstra er vandoor. De pass op Simone Hand exact in de loop en die had de hoek voor het uitzoeken en scoorde. Vijf minuten later was het opnieuw de ploeg uit Noord Holland die een treffer in de touwen schoot. De beweeglijke Chante Dompig kreeg ruimte en scoorde beheerst en zette de 0-4 op het scorebord.

vv RCL - Jong vv Alkmaar

Nog slechts 18 minuten te gaan en wissels bij de Leiderdorpsen. Lesley Landweer en Romy Siera maakten fris en monter hun opwachting in de arena na een lange periode van blessureleed. De as van de rood witte ploeg als vanouds en de Racing kwam volledig op stoom in het warme weer. Alkmaar werd compleet weggespeeld. In de 83e minuut Bianca van der Meer met de pass op Dominique van Wensveen dat nog werd gepareerd door Nicolle Martens. Het leer kwam voor de voeten van Romy Siera die slim, listig en supersnel het leer exact geplaatst in de kruising schoot.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
Eén minuut later Dominique van Wensveen die de bal in de voeten schoof van Bianca van der Meer die met een schitterende lob de stand op 2-4 bracht. Alkmaar volledig de weg kwijt want twee minuten later deed Dominique van Wensveen dat opnieuw. Schoot randje zestien met een geplaatste lob het leer in de uiterste hoek.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
Met nog drie minuten te gaan alle hens aan dek. Als je in vier minuten tijd drie doelpunten kan scoren kan de vierde er immers ook in. Maar zover kwam het echter niet. Wel de kansen maar Nicolle Martens kwam goed tussenbeide.

vv RCL - Jong vv Alkmaar
Een schitterende afsluiting van een verloren seizoen gekenmerkt door de vele blessures. In het laatste kwartier de vertrouwde gezichten weer terug in het veld en in slechts vier minuten werden op fraaie wijze drie wonderschone doelpunten gescoord.
De bal is rond en Alkmaar de betere ploeg met een dosis techniek maar als de wedstrijd vijf minuten langer had geduurd was de rood-witte trein over Alkmaar heen gelopen.
Jong Alkmaar volgend seizoen in de nieuw te vormen beloften competitie van de BVO’s. Een komt dan een veel juister beeld tussen de profs en amateurs. Een aanbeveling die al vele jaren geleden in rapporten was vastgelegd om juist de structuur zuiver te houden. Voor RCL dat als voorlaatste eindigde in de competitie is het lot in handen van de KNVB. Blijven op Topklasse niveau of nog een wedstrijd in de nacompetitie spelen om handhaving. De KNVB beslist komende week.

Meer beelden van RCL tegen Jong Alkmaar ziet u hier

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: