Janet Griffioen tekent bij RCL

De nieuwe coach bij Topklasser RCLwordt Janet Griffioen. Na afloop van het duel tussen RCL en Reiger Boys werd de éénjarige overeenkomst bekrachtigd door het zetten van de handtekeningen. Griffioen neemt het komende seizoen de plaats in van trainer Haroon Ahmed die na drie jaar afscheid gaat nemen van de Leiderdorpse Racing.
Janet Griffioen tekende de éénjarige verbintenis.
Voor Griffioen is Topklasser RCL de meest sportieve uitdaging van het moment. Wil heel graag presteren op het allerhoogste niveau en eerlijk is eerlijk, die overtuiging straalt Griffioen wel degelijk uit. Ontmoet oude bekenden uit de gouden Iduna periode en is daar zichtbaar bijzonder verheugd om. De ontwikkeling van bepaalde speelsters heeft Janet Griffioen, die in het dagelijks leven op de personeels- en organisatieafdeling van een verzorgingstehuis actief is, altijd gevolgd.
Ook de selectiegroep is blij met de komst van de nieuwbakken coach van RCL. Dominique van Wensveen, Sabine Verheul, Romy Siera en Lisette Graafland zijn verheugd maar weten als geen ander dat er wel degelijk gepresteerd moet worden op dit allerhoogste amateurniveau.

De twee J's, Janet Griffioen en Judith Pecht met hun twee kinderen. Links River en rechts Vajènn.
Het was ook een hernieuwde kennismaking met de twee J’s. Janet Griffioen en Judith Pecht met hun twee kinderen River van vier jaar en Vajènn van twee. Ook met vader Gerrit en moeder Trees. Natuurlijk altijd betrokken bij het wel en wee van hun dochter, schoondochter en de kleinkinderen.

Griffioen was coach van het roemruchte Iduna uit Ter Aar en bracht het vrouwenvoetbal in de regio op de kaart. Die club, die in 1972 het levenslicht zag, presteerde boven verwachting en speelde landelijk voetbal. Voorzitter Kon van der  Zwaan en zijn dochter Marijke, die het wedstrijdsecretariaat voor haar rekening nam, moesten noodgedwongen de club laten samengaan met TAVV.

Janet Griffioen wordt de nieuwe coach bij Topklasser RCL

In 2010 nam Janet Griffioen toen ze in blijde verwachting was afscheid van de club op de Aardam.
Het gezin woont in Woubrugge en Griffioen werkte in het verleden als KNVB regio coach. Gaf onderricht bij FC VVC uit Nieuw Vennep en is tot het einde van dit seizoen nog actief bij SV Overbos uit Hoofddorp.

Voor wat meer beelden klik hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: