Zeefdrukgazen

Een uiterst spannende materie die zeefdrukgazen. Dat was het al in het verleden maar ook nu nog helemaal een hot item. In samenwerking met de juiste sjabloontechniek een prachtig geheel waarbij een aantal elementen vooraf te berekenen zijn.

In SIGN+ verscheen een artikel waarin een behoorlijke hoeveelheid innovatieve wetenswaardigheden over de diverse gazen ten berde worden gebracht. Nieuwe behandelingstechnieken van zeefdrukgazen waarbij veel voordeel te behalen is. Niet alleen in drukkwaliteit maar ook op het gebeid van energiebesparing en afvalstroombeheersing.

Standaard beelddragers of cilindrische screens voor rotatieve machines ten behoeve van de productie van textiel, behang en vloerbedekkingen wordt onder de loep genomen. Vervaardigd uit nikkel of nikkel legeringen voor een verbeterde flexibiliteit. Vaste waarden en uiterst nauwkeurig. Ook voor de label- en security drukkers. Op rol verkrijgbaar en voorgecoat met een lichtgevoelige emulsie.

Tevens komt non-woven om de hoek kijken waarbij andere patronen realiseerbaar zijn door middel van innoverende technieken.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: