High Security International BV ook actief binnen VVNH

De gewezen sponsor van de RCL-dames High Security International B.V. uit Leidschendam-Voorburg is sinds kort mede actief in de stichting Vrouwen Voetbal Noord Holland. VVNH is een groep van investeerders die het vrouwenvoetbal in Noord Holland een goed hart toedraagt en ook daadwerkelijk aan de basis wil staan om doorbraken in sportieve zin te realiseren.

Hiertoe is contact gezocht met SC Telstar dat er voor open stond om het damesvoetbal weer binnen de poorten van het stadion toe te laten. Immers de Zeemeeuwen speelden er halverwege de vorige eeuw al met meerdere dameselftallen het zo geliefde spelletje voetbal.
Telstar is facilitair uitvoerder en de belangen zijn ondergebracht binnen VVNH waar Hans de Winter is aangesteld als eerste coach van de nieuwbakken Eredivisionist. Wat De Winter het afgelopen seizoen bij RCL heeft laten zien was absoluut vernieuwend voor het huidige peil van het vrouwenvoetbal in ons land.

Echter drie weken geleden stond de deur bij de Racing ook voor wat betreft coach Hans de Winter nog op een kier maar het bestuur van de club uit Leiderdorp had zich blijkbaar andere prioriteiten gesteld. Ook hoofdsponsor High Security International B.V. uit Leidschendam-Voorburg werd in februari middels een schrijven van het bestuur bedankt voor de gedane inspanningen.
Derhalve geen overleg meer maar de dames lieten zich niet uit het veld slaan en hebben er alles aan gedaan het bestuur op andere gedachten te brengen om de hoofdsponsor en trainer te behouden voor de club. Frans Bosman en High Security International B.V. wilden wel verder met de meiden maar het bestuur van RCL niet met Bosman.

Dit impliceerde ook het vertrek van Hans de Winter die wel degelijk had aangegeven mogelijkheden te zien als er op de juiste manier met elkaar gesproken zou worden. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn. Ook het gemeentebestuur was tijdens de huldiging van de kampioenen op het gemeentehuis niet correct geïnformeerd over de juiste beweegredenen. Tijdens de overhandiging van de Zilveren Speld van de gemeente Leiderdorp werd dit haarfijn gecorrigeerd richting wethouder Maat en loco burgemeester Wassenaar. Voor de Leiderdorpse club houdt het vertrek van High Security International B.V. een behoorlijke financiële aderlating in.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: