Park Rijnstroom in Alphen aan den Rijn kleurt oranje

Sint Joris had ons de regen al voorspeld maar vandaag is het toch feest. Het is immers de verjaardag van onze Koning en dat moet worden gevierd in Park Rijnstroom. De plek in Alphen aan den Rijn waar je moet zijn. De vele oranje feestvierders trotseerde de regenbuien en Koningsdag 2019 werd op grootste wijze gevierd.
Parkkunst 2019 Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2019
Bij de ingang was Einstein in hoogst eigen persoon aanwezig om de relativiteitstheorie nog maar eens onder de aandacht te brengen. Circus Campus voor de allerkleinsten en een echte goochelaar. De Engeltjes zweefmolen toerde rond en veel kunst en cultuur.


Parkkunst 2019 Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2019
Parkkunst 2019 Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2019
Schilderen en tekenen maar ook Compagnie Bizarre met hun specifieke beeldhouwwerken. Tevens het fleurige duo Fabulous Fish die hoog de aanwezigen vermaakten met hun prachtige bewegingen. Muziek van Janett & the Bluesbaboons met een heerlijke blues gevolgd door meer muzikale hoogstandjes.

Timo onze circusartiest

Fabulous Fish
Little Albert Einstein
Meer beelden van Parkkunst 2019 in Alphen aan den Rijn ziet u hier

 

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: