Wissel

De zonnewende van 21 december 2012 was een unieke. Wijsgeren hadden in het verleden die bevestiging voor ons, als nageslacht, al op schrift gezet. Opmerkelijk, dat zeker vooral omdat een uitlijning met de evenaar van de Melkweg en de aarde op een winterzonnewende dag slechts om de bijna 26.000 jaar plaatsvindt.

Volle maan, een fraai schouwspel die zelfs met het blote oog te zien is.

Die samenstand van hemellichamen gebeurt wel vaker en is op zich niet zo spectaculair maar we moeten nu slechts 25920 jaar wachten op weer zo’n unieke conjunctie of galactische uitlijning in de maand december. Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Zon, Maan en Aarde die op één lijn staan met de evenaar van de Melkweg.
De herfstperiode maakte plaats voor de winter en de dagen worden weer langer. Het feest van licht is weer gevierd en natuurlijk vervolgen wij onze weg maar de wissel is al ingezet en het nieuwe jaar komt met rasse schreden.
Een echte keuze hebben wij niet want automatisch komen we in een energetische zone terecht die door wetenschappers een nieuwe cyclus of periode wordt genoemd. De opwarming van de aarde maakt daar ook deel vanuit. Ook een normale cyclus die al in vroegere periodes werd aangegeven.
De zon, met een hoger geleidend vermogen met gamma- en plasmastralen die ook onze kant uit worden gestuurd. Te zien als noorder- en zuiderlicht die op de beide polen in onze atmosfeer terecht komen. Maar ook hoog energetische kosmische straling van andere sterrenstelsels komen op ons af. Een bijna niet waar te nemen golf van fluorescentielicht straalt ons toe. Dit heeft wel degelijk invloed op ons aardse doen en laten maar schept ook kansen in technologisch opzicht en daarbij onze energievoorziening.

Hoog energetische kosmische straling van andere sterrenstelsels komen op ons af
De factor tijd in de hedendaagse beleving is omgezet naar economische belangen maar is slechts een relatief begrip als we kijken naar het heelal met een rondje rond onze planeten van slechts 25920 mensenjaren en een nieuwe cyclus van 63 miljoen jaar.
Nieuwe vormen gaan ontstaan op basis van pure bezinning en bewustzijn in een veranderende samenleving. Ruimte voor elkaar tijdens de economische recessie waarbij vooral het volk door de regenten niet serieus wordt genomen. De harkcultuur gaat voort onder het motto bezuinigingen die, eerlijk gezegd doodordinaire fiscale lastenverzwaringen zijn. Voor de komende decennia terug naar de simpele basis, de eenvoud en braakliggende gronden kunnen prima dienst doen als volktuintjes om de bevolking in de eigen voedselvoorziening te laten zorgen. Grondstoffen, voedsel, energie en geneeskundige hulp worden naar onze begrippen peperduur. Het gevoel van rechtsongelijkheid groter evenals de vervreemding tussen arm en rijk. De bronnen en kennis van hoog energetische kosmische straling wordt ontplooid en daarbij wordt ook de factor tijd in een ander daglicht gezet. Technologische vernieuwingen volgen elkaar in rap tempo op. Een kosmisch springtij valt ons ten deel waarbij krachten elkaar versterken en wij als aardbewoners op termijn heel anders met tijd en samenleving zullen omgaan.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: