RVVH pakt drie punten mee uit Leiderdorp

Het tweede team van de Leiderdorpse Racing moest haar meerdere erkennen tegen RVVH uit Ridderkerk. Het werd 0-3 na een bril stand bij rust. Op zich een gelijk opgaande strijd met mogelijkheden voor beide teams in het eerste deel om te scoren maar dat lukte niet. In de tweede helft sloegen de meiden van halfgod Hercules venijnig toe met drie doelpunten. De doelpuntenmakers waren Annemarie Star, Lindsay Hoek en aanvoerster Leonie Dickhoff. Een mooi resultaat en drie punten mee naar huis.
RCL 2 - RVVH 2
De twee teams deden in eerste instantie niet voor elkaar onder. Fysiek was RVVH de bovenliggende partij maar de Racing met Sabine Verheul en Kirsten Kok voor de groep lieten technisch wel de betere structuren zien van het spelletje voetbal. Maar uiteindelijk koop je daar niets voor als de kansen die je dan toch creëert niet worden verzilverd. Eenmaal werd een buitenspel doelpunt gescoord en tweemaal het houtwerk getoucheerd.

Aan de andere kant profiteerde de formatie van Patrick van der Veen maximaal van de geboden mogelijkheden. Effectiviteit maximaal in dit levendige en leuke duel. In de 57e minuut opende Annemarie Star de score voor RVVH. Vijf minuten later was het Lindsay Hoek die het net deed bollen en aanvoerster Leonie Dickhoff bekroonde het duel met de derde treffer vlak voor het eindsignaal. Een fraai resultaat voor de jonge ploeg uit Ridderkerk waarbij de Racing zeker niet onderdeed maar het net niet kon vinden.

Meer beelden van RCL tegen RVVH ziet u hier.