Talententeam Berkel komt in actie

Het nieuwe jeugdige Talententeam van cvv Berkel komt morgen voor het eerst in actie. De meiden in de leeftijdsgroep van 15 tot 21 jaar spelen op Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker tegen hun opponent DSVP.
Vier regionale voetbalvereniging zien wel degelijk het belang in om juist het meisjes- en vrouwenvoetbal extra aandacht te geven. Die clubs zijn SEP uit Delft, RKAVV uit Leidschendam-Voorburg, DSVP uit Pijnacker en Berkel uit Lansingerland.

Talententeam cvv Berkel
Ultiem doel is de getalenteerde speelsters een uniek platform te geven om zich verder te ontwikkelen in de meisjes- en vrouwenvoetbalsport. Jeugdige speelsters die het gaan maken in het vrouwenvoetbal. Op termijn met een heel duidelijk groeiproces bij cvv Berkel onder de deskundige en bovenal bezielende leiding van niemand minder dan Natasja Balm en Thijs Ouwerling. 
De technische zaken in professionele handen net als de dagelijkse aansturing van manager Johan van Aalst die het roer stevig in handen heeft.
 Wellicht doorgroeien naar de echte top van het betaalde voetbal wat dan hopelijk ook een stabiele structuur heeft.  Het Talententeam van Berkel is er klaar voor!!!!

Platform voor persoonlijke ontwikkeling bij CVV Berkel
De voorlopige Berkel-selectie bestaat uit de speelsters: Sascha de Groot, Mara Wensveen, Tyche Hampel, 
Dorith Meurink, Naomi Jonkman, Sabine Visser, Ashley van Eijk, Annelieke van Muiswinkel, Whitney Morien, Maike van der Heijden, Isabel Heinsbroek, Beau van Wijk, Demi de Boe, Melanie den Dulk, Romana Balisaris, Tara de Boe, Jaimy Treurniet, Charlotte Verweij, Nikki Spee, Katja van de Landen, Tanja Maree, Daphne Godee, Jonna Hulshof, Ceri-Anne van Olst en Daniëlle Wooning.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: